C crazyredpotato Er Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 7 PC Puan 5 3 Mart 2023 #1 Ben yeni bir mouse almak istiyorum ama nasıl seçeğimi bilmiyorum bana kaliteli mouse önerebilir misiniz?
Ben yeni bir mouse almak istiyorum ama nasıl seçeğimi bilmiyorum bana kaliteli mouse önerebilir misiniz?
cagriji Orgeneral Yönetici Kurucu Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 2,394 PC Puan 14,893 Konum Çorlu 4 Mart 2023 #2 Bütçen nedir? El boyutun nasıl? Kablolu mu arıyorsun yoksa kablosuz mu?
C crazyredpotato Er Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 7 PC Puan 5 4 Mart 2023 #3 cagriji' Alıntı: Bütçen nedir? El boyutun nasıl? Kablolu mu arıyorsun yoksa kablosuz mu? Genişletmek için tıkla ... 600 lira büyük diyebiliriz fark etmez ama kablosuz bir mouse biliyorsan olabilir
cagriji' Alıntı: Bütçen nedir? El boyutun nasıl? Kablolu mu arıyorsun yoksa kablosuz mu? Genişletmek için tıkla ... 600 lira büyük diyebiliriz fark etmez ama kablosuz bir mouse biliyorsan olabilir
cagriji Orgeneral Yönetici Kurucu Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 2,394 PC Puan 14,893 Konum Çorlu 5 Mart 2023 #4 Bir kaç aydır kablosuz mouse fiyatlarına bakmıyordum fiyatlar senin bütçeni baya aşmış Kablosuz istiyorsan SteelSeries ve Razer ürünlerini öneririm ama fiyatları biraz tuzlu. SteelSeries Rival 3 tavsiye ederim. Altta link bırakıyorum ürün yorumlarını okuyup seçim yap Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bir kaç aydır kablosuz mouse fiyatlarına bakmıyordum fiyatlar senin bütçeni baya aşmış Kablosuz istiyorsan SteelSeries ve Razer ürünlerini öneririm ama fiyatları biraz tuzlu. SteelSeries Rival 3 tavsiye ederim. Altta link bırakıyorum ürün yorumlarını okuyup seçim yap Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.