Monitörümde durduk yere siyah çerçeve çıktı

atlgan07

Acemi Er
PC Puan
1
Arkadaşlar 2 aydır ASUS TUF Gaming VG24VQE modelini kullanıyorum ama son 2 gündür hiçbir ayar ile oynamama rağmen siyah bir çerçeve çıktı görüntü ekrana tam oturmuyor NVIDIA nın kendi ayarlarında hiçbir sorun gözükmüyor. Monitörü kendi ayarlarından sıfırlamayı denedim olmadı. Monitörün kendi ayarlarında görünüş kontrolü diye bir seçenek var ama sürekli kilitli ne yaptıysam açamadım. Farklı HDMI kablolarını denedim olmadı Farklı bir pc taktım olmadı. Delirmek üzereyim yardımcı olabilecek birisi var mı?
QmT1NK2.jpeg

osd ölçeklendirme varsa onu varsayılan yap, aşırı tarama tarzı bir ayar olması gerekiyor ekran kartında onu bulabilirsen 0 yap, görüntü modun değişmiş sanırım otomatik ayarlayamıyorsan manuel yapmak zorundasın monitör ayarlarında varsayılan ayarlara getir önce düzelmezse ekran kartı driverını silip yeniden kurabilirsin

osd ölçeklendirme varsa onu varsayılan yap, aşırı tarama tarzı bir ayar olması gerekiyor ekran kartında onu bulabilirsen 0 yap, görüntü modun değişmiş sanırım otomatik ayarlayamıyorsan manuel yapmak zorundasın monitör ayarlarında varsayılan ayarlara getir önce düzelmezse ekran kartı driverını silip yeniden kurabilirsin
Onlarca kez ekran kartımı driverını silip yeniden kurmuşumdur. Yüksek tarama, düşük tarama, otomatik seç, bildirme bütün seçenekleri denedim hiçbiri olmadı. OSD ekranında da görüntü boyutu ile ilgili tek seçenek görünüş kontrolü oda kilitli açmaya çalıştım ama başaramadım..

Onlarca kez ekran kartımı driverını silip yeniden kurmuşumdur. Yüksek tarama, düşük tarama, otomatik seç, bildirme büyün seçenekleri denedim hiçbiri olmadı. OSD ekranında da görüntü boyutu ile ilgili tek seçenek görünüş kontrolü oda kilitli açmaya çalıştım ama başaramadım..
aşırı tarama düşük tarama kaçta rakam mı var onda yoksa otomatik fln mı yazıyor 0 olacak diye biliyorum onları.

Tam olarak sorun ne ben neden resme bakınca sorun göremedim :rolleyes:
Kral fotoğrafı yaklaştırırsan çerçevenin aslında çok ince olduğunu görüntünün ekranı tam doldurmadığını rahatlıkla görebilirsin 3 gün önce hiçbir boşluk yoktu tam oturuyordu

Geri