Monitörde piksellerin belirginleşmesi

Cristo20

Çavuş
PC Puan
81
Arkadaşlar merhaba çok garip bir sorunum var. Monitörde sanki nefes alma modu varmış gibi bir anda nokta nokta pikseller beliriyor geri gidiyor. Sonra yine beliriyor çok hafif bir şey ama video izlerken aşırı can sıkmaya başladı sorun sadece 2 gündür var daha öncesinde yoktu. Tam anlatabildim mi onu da bilmiyorum. Yardımı olacaksa monitörüm LG 27GL63T-B.APD ekran kartımda GTX 970 Galax ex OC.

Bir görüntü veya video atarsan daha iyi yardımcı oluruz.

Bir görüntü veya video atarsan daha iyi yardımcı oluruz.
abi denedim ama hiç net olmuyor kameranın kötülüğünden dolayı olayı sana şöyle anlatayım direkt anlarsın mesela 1080p monitörde 24 inçse pixeller çok belli olmaz ama 1080p 32 inçse pixelleri sayarsın ya sanki benim monitörün inçi büyüyormuş gibi o pixeller belirginleşiyor böyle biraz ekrana yakından bakmış gibi oluyor

Anlattığın soruna bakarsak bana göre monitörde sorun var. İlk başta kabloyu kontrol et.

Daha sonra monitörü farklı bilgisayarda test et. Bu şekilde anlarsın monitörde sorun var mı yok mu diye.

Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip güncel sürücüyü de yüklemeni öneririm. Belki sorun buradan kaynaklanıyordur. Belki de ekran kartında problem vardır.

Anlattığın soruna bakarsak bana göre monitörde sorun var. İlk başta kabloyu kontrol et.

Daha sonra monitörü farklı bilgisayarda test et. Bu şekilde anlarsın monitörde sorun var mı yok mu diye.

Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip güncel sürücüyü de yüklemeni öneririm. Belki sorun buradan kaynaklanıyordur. Belki de ekran kartında problem vardır.
akşam eve gidince yapayım abi hepsini sadece başka bir bilgisayar yok monitörü değilde bilgisayarı başka bir ekranla deneyebilirim

Benim görüntü kablosu ekran kartına kasadaki çıkıntı yüzünden tam oturmuyormus. Servise yolladim sorun yok diyip geri gönderdiler Allah'tan kuzenim fark ettide çözdüm problemi 😅

1500 lira verip sinyal yok yazısını görmek acayip sinir bozucuydu 🙂

Sende bı kontrol et tam oturuyor mu diye.

Benim görüntü kablosu ekran kartına kasadaki çıkıntı yüzünden tam oturmuyormus. Servise yolladim sorun yok diyip geri gönderdiler Allah'tan kuzenim fark ettide çözdüm problemi 😅

1500 lira verip sinyal yok yazısını görmek acayip sinir bozucuydu 🙂

Sende bı kontrol et tam oturuyor mu diye.
düzeldi hocam ben ddu ile gpu driver kaldırınca görüntü alamadım sonradan tv ye bağlayarak çözdüm şimdi açtım bilgisayarı sorun ortadan kalkmış gibi.

Geri