Monitör önerisi.

Cristo20

Çavuş
PC Puan
81
Arkadaşlar merhaba geçen hafta hepsiburada indirimlerinden msi optix mag 275r monitör aldım 2057 tl den maalesef şansıma ölü pikselli geldi iade ediyorum aralık 1 gibi. bu durum yüzünden bütün indirimleri kaçırdım sadece Steam pubg oynuyorum bana grafikleri güzel gösterecek bir monitör önerisi yapabilecek var mı pubg çok açık alan olduğu için ips monitör almam gerekiyor sanırım. Mesela bu msi çok çok iyi değildi renk ayrımı yoktu fps moduna geçirince oluyordu ama bu sefer yeşilleri gri olarak gösteriyorduç

Bence IPS alman daha doğru olur senin için. Ben çok fazla monitör değiştiren birisiyim IPS'e tekrar döndüğümde anlıyorum önemini.

2k oldu fiyat stok bitmiş ben en iyisi şoktan rampage alayım. ikiside aynı şey olacak sonuçta.

Bu ürün IPS ama yanlış ürünün linki listelenmiş olabilir. Bulduğun ürünün yorumlarını mutlaka iyice incele.

Bu ürün IPS ama yanlış ürünün linki listelenmiş olabilir. Bulduğun ürünün yorumlarını mutlaka iyice incele.
yok abi baktımda 2000 olmuş büyük ihtimalle gidip şoktan rampage rm344 alıcam daha önce vardı bende çok çok iyi değil ama idare eder.

hatta şu an bendeki monitörün renk oranı daha iyiymiş bu modele göre

Her modelde aynı panel yer almıyor, o yüzden araştır dedim. Bende şuan MSI Optix G241V kullanıyorum oldukça memnunum.

Başka cihazlarda var önerebileceğim ama satıcıları güven vermiyor.

Her modelde aynı panel yer almıyor, o yüzden araştır dedim. Bende şuan MSI Optix G241V kullanıyorum oldukça memnunum.

Başka cihazlarda var önerebileceğim ama satıcıları güven vermiyor.
sağolasın abi yinede büyük ihtimalle şoktan gidip 1500 e rampage alacağım dediğim gibi monitör olayı çok canımı sıkmaya başladı hiç uğraşasım kalmadı.

Geri