Dell E1916HV monitörün var alttaki resimdeki dönüştürücüyu alcam doğru değil mi? Çalışmama ihtimali var mı? %100 çalışır yazıyor?
Ekran kartim da bu.
Ekran kartim da bu.
Dell E1916HV monitörün var alttaki resimdeki dönüştürücüyu alcam doğru değil mi? Çalışmama ihtimali var mı? %100 çalışır yazıyor?
Ekli dosyayı görüntüle 872
Ekran kartim da bu.
Eskiden kullandığım monitörüm VGA'idi. Yeni kasa alınca VGA to HDMI dönüştürücü aldım. Kasayı alana kadar monitöre laptopumu dönüştürücü ile bağladım ve kullandım.Çalışmama ihtimali var ama iade alıyorlar paketsiz geliyor zaten bunlar.
Ayrıca doğru dönüştürücü alıyorsun.
+ olarak şöyle yapılabilir, kargo ücreti 9.99tl olması lazım ben prime aldım onun yerine 7.99tl ekspress ve ücretsiz getirttim tekrardan artı olarak hem 1 ay aboneliğim olmuş oldu hem de 3tl kar :Amazondan almak mantıklı evet, iadede sıkıntı çıkarmıyorlar.
Amazon Prime Video, Prime Oyun v.s. onlardan da yararlanabilirsin.+ olarak şöyle yapılabilir, kargo ücreti 9.99tl olması lazım ben prime aldım onun yerine 7.99tl ekspress ve ücretsiz getirttim tekrardan artı olarak hem 1 ay aboneliğim olmuş oldu hem de 3tl kar :D
Prime oyunda aktif bir kampanya var mı?Amazon Prime Video, Prime Oyun v.s. onlardan da yararlanabilirsin.
Bir çok oyun için Oyun İçi Ganimet kodları var. Güzel olmayan birkaç tane ücretsiz oyun var.Prime oyunda aktif bir kampanya var mı?
Eğer ki twitch izliyorsan bir kanala abone hakkı veriyor sana ki normal abonelik fiyatı 30tl dir bu arada.Prime oyunda aktif bir kampanya var mı?