MİNİNGLİ RX SERİSİ GPU ALINIR MI?

PC Puan
2
Selamün aleyküm kardeşlerim. Bu konuyu bayadır araştırıyorum. Bazıları underclock/undervolt ayarlarına dikkat ederek alabilirsiniz diye söylüyorlar. Uzun süre yükte çalışan bir kartta yıpranma olmuyormuş. Sizce alınır mı peki? Çünkü çok hesaplı oluyor. Görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Mining gpular normal pclere göre daha soğuk ortamda kullanılıyor bu süreç zarfında 6 ayi gecmeyecek mining gpu alınabilir

Selamün aleyküm kardeşlerim. Bu konuyu bayadır araştırıyorum. Bazıları underclock/undervolt ayarlarına dikkat ederek alabilirsiniz diye söylüyorlar. Uzun süre yükte çalışan bir kartta yıpranma olmuyormuş. Sizce alınır mı peki? Çünkü çok hesaplı oluyor. Görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Karşıdaki kişinin elinde patladıysa yada istediği verimi almadan söktüyse maks 5-6 aydan birşey olmaz diye düşünüyorum

Sağlam kartı zaten mining kart diye satmazlar, mining kart bu ona göre al derseler mutlaka birşey vardır (y)

Ayrıca bazı kartların bioslari değiştirilmiş olabilir. O kartlara driver kurulamıyor diye biliyorum, orijinal bios atmak gerekiyor tekrar karta.

Geri