HeltahSkeltah Onbaşı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 78 PC Puan 9 Yaş 25 24 Aralık 2020 #1 Dostlar var mı bildiğiniz mikrofon sesini netleştirebilecek düzeltecek tarzda bir program ?
Berkant Astsubay Kıdemli Üstçavuş Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 441 PC Puan 31 Yaş 21 Konum İstanbul 24 Aralık 2020 #2 Konuyu biraz daha detaylandırabilir misin ? ne tür bir ses netliği istiyorsunuz anlamadım.
HeltahSkeltah Onbaşı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 78 PC Puan 9 Yaş 25 25 Aralık 2020 #3 Berkant' Alıntı: Konuyu biraz daha detaylandırabilir misin ? ne tür bir ses netliği istiyorsunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla ... benim sesim dışındaki arka plan seslerini duyulmaması gibi usta
Berkant' Alıntı: Konuyu biraz daha detaylandırabilir misin ? ne tür bir ses netliği istiyorsunuz anlamadım. Genişletmek için tıkla ... benim sesim dışındaki arka plan seslerini duyulmaması gibi usta
Berkant Astsubay Kıdemli Üstçavuş Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 441 PC Puan 31 Yaş 21 Konum İstanbul 25 Aralık 2020 #4 TS3 de kullandığım bir program vardı. Arkaplandaki sesleri kesebiliyordu. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. deneyebilirsiniz.
TS3 de kullandığım bir program vardı. Arkaplandaki sesleri kesebiliyordu. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. deneyebilirsiniz.
HeltahSkeltah Onbaşı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 78 PC Puan 9 Yaş 25 26 Aralık 2020 #5 Berkant' Alıntı: TS3 de kullandığım bir program vardı. Arkaplandaki sesleri kesebiliyordu. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
Berkant' Alıntı: TS3 de kullandığım bir program vardı. Arkaplandaki sesleri kesebiliyordu. Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim