Max 5000 lira bilgisayar toplamak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meto55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 1,277

meto55

Onbaşı
PC Puan
6
Merhaba arkadaşlar, en fazla 5000 liraya bilgisayar toplamak istiyorum. Bugün almam lazım parçaları. Yardımlarınızı bekliyorum.

Tam 5000 TL tutuyor alttakiler.

Teşekkürler hocam tam benim istediğim gibi. Birde kuzenim eski kasasını bana verecek, bu yüzden sadece güç kaynağı lazım.

269 liraya alttaki ürünü kaçırma derim.

fotoğraf düzenlemesi için max 5000 tl bütçeli bir bilgisayar arıyorum. bu önerdiklerinizi alsam kasayı kendim toparlayabilir miyim. el becerim vardır ama hiç kurulum yapmadığım için soruyorum. bir de ben oyundan ziyade photoshop gibi programlar kullanıyorum bu önerdikleriniz yeterli midir. bir de bu parçalar için hangi tip kasa gereklidir.

Notebook almayı düşünür müsünüz? 7300 liraya işinizi görecek ürün var Monster'da. Şuan fiyatlar çok artmış, alınacak gibi değil...

Notebook almayı düşünür müsünüz? 7300 liraya işinizi görecek ürün var Monster'da. Şuan fiyatlar çok artmış, alınacak gibi değil...
yani aslında masaüstü olarak düşünmüştüm. sizin arkadaşa önerdiğiniz parçalar benim için yeterli olmadığı için mi öneriyorusunuz notebooku. arkadaşa önerdiğiniz benim için yeterli olmaz mı? eğer uygun değilse önerdiğiniz monster notebook ta alırım. elimdeki bilgisayar işimi görmemeye başladı çünkü.

Bu donanımlar size yeterli gelir o yüzden demedim, şuan notebook almak daha mantıklı. Son günlerde tüm parçaların fiyatı fahiş arttı gene, fakat notebook'larda durum bu kadar değil. Notebook alırsanız 4 - 5 ay sonra satsanız bile sizi fazla zarara sokmaz. Piyasanın düzeldiği bir zamanda masaüstü bilgisayar toplarsınız. İsterseniz yeni konu açın bütçenize en uygun parçaları oraya ekleyeyim.

Size önereceğim ürün bu 👇

Bunun performansında bir masaüstü toplamaya çalışırsanız + birde monitör eklerseniz gene bu fiyata geliyor maalesef. Artı olarak Klavye + hoparlör + Webcam eklemeyi unutmayın :)

Geri