M2 SSD Tavsiyelerinizi Bekliyorum

CemTurk

Astsubay Çavuş
PC Puan
11
Anakartım Gigabyte A320M-S2H onun yuvasına uygun 500 GB PCI M2 SSD arıyorum. Şuan 240 GB Sata 3 SSD var sistemimde onu klonlayacağım. Çok seçenek var ama kronik sorunlu diyorlar bir çoğu için korkuyorum o yüzden.

öncelikle James Donkey Kesinlikle önermiyorum çünkü genellikle kronik sorunlu olan bi markadır doğuştan her ürünüyle,
size tavsiye ettiğim ssd ler ise şöyle.

Eğerki Bütçe Sıkıntı Deilse:
SAMSUNG 500GB 970 Evo PClE 3400/2300 Flash SSD

gerçekten pahalı bi ssd dir fakat hem okuma sı hem yazma sı olsun alınabilecek en iyi ssd lerden birisidir.

Eğerki Bütçe Daha Kısıtlıysada:
Crucial P2 500GB 2300-940MB/s NVMe PCI-e M2 SSD CT500P2SSD8

bu ssd ise bizzat arkadaşım tarafından kullanılmaktadır 1.5 senedir bu zamana kadar hiçbir sıkıntısını görmediğini söyledi
internettende araştırdığıma göre gerçekten güzel bi ssd.
Umarım Yardımcı Olabilmişimdir.

Bugün alınabilecek en güzel fiyat performans NVMe M2 SSD Kingston A2000 SSD 500 GB. Yazma ömrü ve performansı güzel, marka zaten güvenilir gönül rahatlığıyla alabilirsin. Fiyatı 590 TL şuan.

Ben SAMSUNG 970 Evo kullanıyorum sana aslında bunu önermek isterim ama fiyatı çok tuzlu.

Alternatif olarak Kioxia Exceria'yı inceleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: G3N
Eğerki Bütçe Sıkıntı Deilse:
SAMSUNG 500GB 970 Evo PClE 3400/2300 Flash SSD
Çok pahalı yoksa ilk tercihim bu marka olurdu :(

Bugün alınabilecek en güzel fiyat performans NVMe M2 SSD Kingston A2000 SSD 500 GB. Yazma ömrü ve performansı güzel, marka zaten güvenilir gönül rahatlığıyla alabilirsin. Fiyatı 590 TL şuan.
Almaktan vaz geçtim öyle aman aman fark yaratmıyormuş videolarını izledim. Dolar düşsün o zaman düşünürüm artık.

• Beğen
Tepkiler: G3N
En mantıklısı, günlük kullanımda bir farkını hissetmezsin zaten.

Geri