LG 22MK430 Monitör İnceleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arlen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 2,062

Arlen

Yüzbaşı
PC Puan
44
Selamlar arkadaşlar, ikincil monitör olarak kullanma amacı ile aldığım bir ürünü sizlere tanıtacağım elimden geldiğince.
Not: Çoğunlukla multimedya ve iş-çalışma amaçlı kullanılacak, oyun oynamak için değil. Görüşlerinizi ona göre şekillendirebilirsiniz.

1627902011614.png

LG 22MK430 21,5", 5MS, FHD, VGA-HDMI, 75HZ, F-Sync, IPS LED Monitör

Özellikler
Marka‎LG
Üretici‎LG
Seri‎22MK430 5
Ürün Boyutları‎18.19 x 50.96 x 39.58 cm; 3.96 Kilogram
Ürün Model Numarası‎22MK430H-B
Üretici Artık Üretmiyor‎Hayır
Ekran Boyutu‎21.5 İnç
Ekran Çözünürlüğü‎1920x1080
Çözünürlük‎1920x1080
HDMI Bağlantı Noktası Sayısı‎1
Piller Dahil mi?‎Hayır
Üretici‎LG
ASIN‎B07FNS4QQ3
Menşe Ülkesi‎Çin
Ürün Ağırlığı‎3.96 kg

Ürün özellikleri bu şekilde, 75Hz olması yeterli geldi bana. Çerçevesi kalın ama çok can sıkmıyor. IPS LED panele sahip 21.5inç bir ekrana sahip. Yenileme hızı 5ms çok kötü değil açıkcası. Bence ürün iyi arkadaşlar belki daha iyi f/p ürünleri bulabilirsiniz evet ama çok da araştırıp deli olmak istemedim. Memnun kaldım açıkçası. Ürün de elime temiz sorunsuz ulaştı. Bu fiyat bandında ürün tavsiyesi isteyenlere önerebileceğim bir cihaz kesinlikle yaklaşık 1 hafta test ettim kullandım memnunum. Oyun amaçlı almadım ancak oyun oynarsanızda sizi hiç mi hiç üzmez, tek sıkıntı çerçevesinin kalınlığı olur belki ona da 1 haftaya alışırsınız hiç sorun olmaz.

Parlaklık, renkler, görüş açısı nasıl?

parlaklık ayarlanabilir. Çok anlamıyorum işten o yüzden pek bi yorum yapamayacağım. Görüş açısı derken de neyden bahsettiğini anlayamadım :(
Ghosting ne durumda ya da ips glow?

Ghosting ne durumda ya da ips glow?

şimdi test ettim attığın linkteki gibi bi durum ile karşılaşmadım ekranın her tarafı aynı parlaklıkta. Aydınlık ve karanlık ortamda her açıdan baktım ekrana. Umarım doğru anlamış ve doğru şekilde test etmişimdir.

şimdi test ettim attığın linkteki gibi bi durum ile karşılaşmadım ekranın her tarafı aynı parlaklıkta. Aydınlık ve karanlık ortamda her açıdan baktım ekrana. Umarım doğru anlamış ve doğru şekilde test etmişimdir.
hayırlı olsun hocam. ips monitörler üzmez.

Geri