LENOVO IdeaPad Gaming 3 İnceleme & Alınır Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arlen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arlen

Yüzbaşı
PC Puan
44
Çok yakın zamanda kız arkadaşıma aldık yaklaşık 10000tl gibi bir fiyata. Markanın kötü olduğunu düşünmüyorum açıkçası ve şu ana kadar da bir problem yaşamadık. Görünüşü her ne kadar gaming laptoplardan uzak olsa da performans konusunda fazlasıyla iyi olduğuna emin olduk. Özellikle bu modeli tavsiye ediyorum. Çok çok çok üst seviye bir oyun deneyimi peşinde değilseniz(bunun peşindeyseniz zaten notebook önermem) kesinlikle memnun kalacağınızdan eminim. Fiyat-performans bakımından muadillerine göre gayet iyi bir durumda olduğunu düşünüyorum ve görüşlerinizi merakla bekliyorum.
Sizce almakla iyi etmiş miyiz?
Bunun yerine başka ne alınabilirdi?

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

1650 Ti için biraz fazla gibi. Ama hayırlı olsun.

İ7 10.Nesil işlemci 16 gb ram depolama da yeterli 1 yıl önce olsaydı bu fiyat çok pahalı derdim.Ama şuan piyasada ki en uygun laptoplardan.Ekran kartı oyun oynayan yüksek ayarlarda oynayanlara hitap etmez onun dışında gayet güzel ürün hayırlı olsun.

Not =Bu laptop daha iyi ısınma sorunu vs varmı bilmiyorum ama fiyatta iyi

İ7 10.Nesil işlemci 16 gb ram depolama da yeterli 1 yıl önce olsaydı bu fiyat çok pahalı derdim.Ama şuan piyasada ki en uygun laptoplardan.Ekran kartı oyun oynayan yüksek ayarlarda oynayanlara hitap etmez onun dışında gayet güzel ürün hayırlı olsun.

Not =Bu laptop daha iyi ısınma sorunu vs varmı bilmiyorum ama fiyatta iyi
inidirimde yakalamışsın ama normal fiyatı yaklaşık 13000tl bizim aciliyetimiz vardı, birkaç gün içinde almak zorundaydık ve başka da indirim mevcut değildi o zaman.

Geri