A alrfnk5 Er Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 10 PC Puan 2 Yaş 20 21 Nisan 2020 #1 Arkadaslar laptopuma ram alıcam ve özelliklerinin hepsi aynı marka dahil fakat modelleri farklı sizce bir sorun çıkar mı? Edit:Galiba yanlış kategori seçmişim çok özür dilerim
Arkadaslar laptopuma ram alıcam ve özelliklerinin hepsi aynı marka dahil fakat modelleri farklı sizce bir sorun çıkar mı? Edit:Galiba yanlış kategori seçmişim çok özür dilerim
Arlen Yüzbaşı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 659 PC Puan 44 Yaş 25 Konum İzmir 21 Nisan 2020 #2 Ben de geçenlerde buna benzer bi soru sormuştum frekanslar aynı olduğunda sorun çıkarmaz ama yyinede aynı marka almanda fayda var
Ben de geçenlerde buna benzer bi soru sormuştum frekanslar aynı olduğunda sorun çıkarmaz ama yyinede aynı marka almanda fayda var
A alrfnk5 Er Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 10 PC Puan 2 Yaş 20 21 Nisan 2020 #3 Arlen' Alıntı: Ben de geçenlerde buna benzer bi soru sormuştum frekanslar aynı olduğunda sorun çıkarmaz ama yyinede aynı marka alamanda fayda var Genişletmek için tıkla ... Yanıtın için teşekkür ederim
Arlen' Alıntı: Ben de geçenlerde buna benzer bi soru sormuştum frekanslar aynı olduğunda sorun çıkarmaz ama yyinede aynı marka alamanda fayda var Genişletmek için tıkla ... Yanıtın için teşekkür ederim
cagriji Orgeneral Yönetici Kurucu Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 2,434 PC Puan 14,895 Konum Çorlu 21 Nisan 2020 #4 Örneğin DDR3 1600 belleğin varsa DDR3 1600 bellek almalısın. Aynı marka aynı model Ram tercih etmeni öneririm sorun yaşamamak için.
Örneğin DDR3 1600 belleğin varsa DDR3 1600 bellek almalısın. Aynı marka aynı model Ram tercih etmeni öneririm sorun yaşamamak için.
Arlen Yüzbaşı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 659 PC Puan 44 Yaş 25 Konum İzmir 21 Nisan 2020 #5 bu konu altından bende bir soru sorayım madem cl16 benim ramim, aldığım ram de cl16 eğer cl15 alsaydım sorun çıkartırmıydı. Tabii frekanslar vs aynı bu arada
bu konu altından bende bir soru sorayım madem cl16 benim ramim, aldığım ram de cl16 eğer cl15 alsaydım sorun çıkartırmıydı. Tabii frekanslar vs aynı bu arada
cagriji Orgeneral Yönetici Kurucu Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 2,434 PC Puan 14,895 Konum Çorlu 21 Nisan 2020 #6 Arlen' Alıntı: bu konu altından bende bir soru sorayım madem cl16 benim ramim, aldığım ram de cl16 eğer cl15 alsaydım sorun çıkartırmıydı. Tabii frekanslar vs aynı bu arada Genişletmek için tıkla ... Sistemin iki Ram'ide aynı değerlere getiriyor, eskisi gibi değil çözdüler bu çökme işini. Ama olasılık artardı.
Arlen' Alıntı: bu konu altından bende bir soru sorayım madem cl16 benim ramim, aldığım ram de cl16 eğer cl15 alsaydım sorun çıkartırmıydı. Tabii frekanslar vs aynı bu arada Genişletmek için tıkla ... Sistemin iki Ram'ide aynı değerlere getiriyor, eskisi gibi değil çözdüler bu çökme işini. Ama olasılık artardı.