Laptopum 200 hz yi destekliyor mu? Monitör önerisi lazım

melih4028

Acemi Er
PC Puan
2
Merhaba.
Nootebok'a ekstra bir monitör almak istedim. Modeli pc min Monster nootbook Abra A5 v15.2 ve
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
bu gördügünüz monitörü alacagım galiba. Notebookda mini display girişi var ve başka kablo almam lazım. Bu monitöre baglamak için 200 Hz destekleyen bir kablo linkini atar mısınız? Çok aradım ama bulamadım bir de çok anlamıyorum bunlardan bir de alsam bu monitörü bir sorun olru mu? Benim notebook ile uyar mı acaba bir sorun olur mu benim notebook kaldırır mı 200 Hz'yi?

Bir de 4K mı monitör anlayamadım da.

Bu kadar para vermene gerek var mı? İstersen sana uygun bir monitör önereyim.

FHD çözünürlüğün yanlara doğru piksel uzatılmış hali bu, geniş ekran monitör. 2K, 4K monitör değil.

büyük bir manitör bakıyorum en uygun bunu buldum olur önere bilirsiniz onada bir bakarım birde yanlara dogru piksel uzatılmış hali derken yanlar siyah mı kalacak dolu olmayacak mı ?

Linkini gönderdiğin monitör normal ekranlara göre daha geniş. Kenarları falan siyah kalmayacak. Alta karşıdan görünüşünü atıyorum 👇

genis-ekran-monitor.jpg

Canlı tecrübe etmeni öneririm. Ayrıca televizyon gibi büyük bu monitör.

Alacağın monitörü kullanma amacın ne? Ana monitör olarak mı kullanmak istiyorsun?

Linkini gönderdiğin monitör normal ekranlara göre daha geniş. Kenarları falan siyah kalmayacak. Alta karşıdan görünüşünü atıyorum 👇

Ekli dosyayı görüntüle 1272

Canlı tecrübe etmeni öneririm. Ayrıca televizyon gibi büyük bu monitör.

Alacağın monitörü kullanma amacın ne? Ana monitör olarak mı kullanmak istiyorsun?
evet ana manitör olarak kullanacagım

Şok markette ASUS Tuf Gaming VG249Q1A 3299 TL onu alabilirsin.

Uygun fiyatlı kavistli monitör arıyorsan 2799 TL'ye GameBooster GB-2418CF alabilirsin.

Alttaki link sana yardımcı olabilir 👇

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

baktım ama biraz küçükler ben daha geniş bir manitör istiyorum 180 degilde 200 hz daha iyi olur 240 hz de abartı gibi geliyor

Geri