Laptop soğutucu fan önerisine ihtiyacım var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asaqer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asaqer

Er
PC Puan
4
Laptopum 15.6 inç, tüm bakımları yapılmıştır fakat CS oynadigim zaman cok fazla isinma oluyor. Laptopun izgarasi fotoğraftaki gibi, birkaç gündür laptop fanli sogutucu bakiyorum. Genelde pek ise yaramiyor anladigim kadariyla, en azindan stant icin alacagim. Çoğu kişi Zalman NS-2000 modelini oneriyor fakat butceme pahali geldi 1.8k. Çoğu sogutucu pek ise yaramiyor bende, en azindan stand için olsun diye laptop sogutucu fan ariyorum. Zalman NS-1000 uygun mudur? Laptopun izgarasina gore laptop sogutucu fan önerir misiniz? Tek, büyük fanlılar daha iyi sanirsam

Ekli dosyalar

• IMG_20240501_180457.jpg
    IMG_20240501_180457.jpg
    230.2 KB · Görüntüleme: 18
Fiyat karşılaştırma sitesinin linkini atayım sana buradan bir ürün seçebilirsin 👇

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Alırken yerden yüksek olmayan ürün almaya özen göster yoksa klavye yüksekte kalıyor rahatsız edebilir seni.

Ayrıca bir çok ürünün ilk eğim seneneği çok fazla olabiliyor, yine klavye kullanımını engelleyebilir. Düz kullanmayacaksan buna özellikle dikkat et.

Ben alacak olsam alttaki ürün tarzı birşey alırım 👇

Fana çok takılma bu ürünleri kullanınca fan çalışmasa bile notebook çok daha iyi hava alıyor. Tabi buda soğutmaya direk etki ediyor. Benim önerdiğim ürün tam senin cihazına göre.

ayri klavye takicagim yerden yuksek olmasinda sorun yok attigin fanlar ortada olmasi laptopun izgarasina gore guzel begendim ama biraz daha standi yuksek oneribileceginiz var mi?

ayri klavye takicagim yerden yuksek olmasinda sorun yok attigin fanlar ortada olmasi laptopun izgarasina gore guzel begendim ama biraz daha standi yuksek oneribileceginiz var mi?

Alttaki ürün senin ihtiyacına göre diye düşünüyorum 👇

Ürün yorumlarında resimler var oradan fikir edinebilirsin.

En son önerdiğin ile Hadron hd 2007 modeli arasında kaldım sen olsan hangisini alırdın.İkisi arasinda kaldım hadron hd 2007 forumlara baktigimda hosuna gitmeyen vs olumsuz yorumlarda gordum senin önerin nedir?

Kullanım stili ikisininde aynı senin yerinde olsam ucuz olanı alırdım ben.

eyvallah.bu model için kullanici yorumlarina baktim sence de rpm az degil mi 700 ? laptop fan sogutucu rpm 1000 altında olunması pek onermemisler.senin görüşün nedir?

Fanın dönüş hızından çok fanın tasarımı önemli. Az dönen fan daha iyi hava üfleyebilir. Bunu test etmeden bilemeyiz.

Fanın dönüş hızından çok fanın tasarımı önemli. Az dönen fan daha iyi hava üfleyebilir. Bunu test etmeden bilemeyiz.
laptopum arka kısmında ızgara tarafındaki fanlar sol ve sağ olduğu için laptop sogutucu fanlar sol ve sağ tarafta olsa daha iyi olur diye bir öneri geldi bu model de sadece ortada fan var senin laptopun izgarasina göre ortada plastik var uygun olmayabilir bu modeli öneren oldu senin düşüncen nedir?

Son düzenleme:
Benim soğutucu havayı notebook altına üflemek yerine içine çekiyordu buda öyleyse notebook fanlarının hava almasını engelleyebilir.

senin önerdiğini kullandin mi?onu mu alsam bunu mu alsam bilemedim ben bu laptop sogutu fanlilari hic anlamadim kimi diyor 200 liralik belki 800 lira olandan belki daha iyidir diyor bilemedim.senin onerdigin de guzeldi laptopumun arkasindaki izgara fanlari sol ve sagda bunda fan ortada diye olmaz diyen de var bilemedim

Benim önerdiğim senin cihaz için ideal. Hala almadıysan onu al.

Geri