Tesla Çavuş Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 121 PC Puan 2 Yaş 22 15 Ocak 2021 #1 valorant vs oynarken klavye takılıyor çözümü bilen varsa yardım edebilir mi
cagriji Orgeneral Yönetici Kurucu Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 2,434 PC Puan 14,895 Konum Çorlu 15 Ocak 2021 #2 Sadece bu oyunda olmuyorsa klavyede bir sorun vardır. Farklı USB portlarını dener misin kasanın önü dahil.
Sadece bu oyunda olmuyorsa klavyede bir sorun vardır. Farklı USB portlarını dener misin kasanın önü dahil.
TR_AeternaVictrix Üsteğmen Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 627 PC Puan 96 Yaş 24 15 Ocak 2021 #3 Tesla' Alıntı: valorant vs oynarken klavye takılıyor çözümü bilen varsa yardım edebilir mi Genişletmek için tıkla ... Hocam klavyeniz usb li ise pilleri kontrol edin bitmeye gelmiş olabilir. Usbyi de bütün portlara takın deneyin.
Tesla' Alıntı: valorant vs oynarken klavye takılıyor çözümü bilen varsa yardım edebilir mi Genişletmek için tıkla ... Hocam klavyeniz usb li ise pilleri kontrol edin bitmeye gelmiş olabilir. Usbyi de bütün portlara takın deneyin.
Tesla Çavuş Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 121 PC Puan 2 Yaş 22 15 Ocak 2021 #4 cgrers' Alıntı: Sadece bu oyunda olmuyorsa klavyede bir sorun vardır. Farklı USB portlarını dener misin kasanın önü dahil. Genişletmek için tıkla ... arkadaki portlardan biri sıkıntılı imiş teşekkürler hocam
cgrers' Alıntı: Sadece bu oyunda olmuyorsa klavyede bir sorun vardır. Farklı USB portlarını dener misin kasanın önü dahil. Genişletmek için tıkla ... arkadaki portlardan biri sıkıntılı imiş teşekkürler hocam
Tesla Çavuş Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 121 PC Puan 2 Yaş 22 15 Ocak 2021 #5 Bargs' Alıntı: Hocam klavyeniz usb li ise pilleri kontrol edin bitmeye gelmiş olabilir. Usbyi de bütün portlara takın deneyin. Genişletmek için tıkla ... piller benimde aklıma gelmişti sabah yeni pil aldım olmadı portlardan biri arızalıimiş
Bargs' Alıntı: Hocam klavyeniz usb li ise pilleri kontrol edin bitmeye gelmiş olabilir. Usbyi de bütün portlara takın deneyin. Genişletmek için tıkla ... piller benimde aklıma gelmişti sabah yeni pil aldım olmadı portlardan biri arızalıimiş
TR_AeternaVictrix Üsteğmen Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 627 PC Puan 96 Yaş 24 15 Ocak 2021 #6 Tesla' Alıntı: piller benimde aklıma gelmişti sabah yeni pil aldım olmadı portlardan biri arızalıimiş Genişletmek için tıkla ... Anladım sevindim cozuldugune
Tesla' Alıntı: piller benimde aklıma gelmişti sabah yeni pil aldım olmadı portlardan biri arızalıimiş Genişletmek için tıkla ... Anladım sevindim cozuldugune