Klavye Önerisi.

Cristo20

Çavuş
PC Puan
81
Merhaba arkadaşlar, bundan 2 yıl önce internet kafede bir Razer klavye kullanmıştım. Sol tarafında 5 adet makro tuş vardı, klavye daktilo gibiydi, basım hissiyatı çok iyiydi. Hangi modeli bilmiyorum ama o tarz bir klavye arıyorum. Maksimum bütçem 600 TL. Taksitle alacağım için 2. el aramıyorum. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

çok sorunlu hocam bunlar yoksa alınırdı başlarda güzel sonra tuşlar gidiyor hemen

Hocam bu klavyeyi nisan 2017'den beri kullanıyorum hala taş gibi, hiç sekme yapmadı. 300 lira civarına membran, mekanik hangi klavyeler olur bilmiyorum ama kullandığım klavye çok sağlamdır aradığın uzun ömürlülük ise kesinlikle tavsiye ederim.

Ayrıca:

Hocam bu klavyeyi nisan 2017'den beri kullanıyorum hala taş gibi, hiç sekme yapmadı. 300 lira civarına membran, mekanik hangi klavyeler olur bilmiyorum ama kullandığım klavye çok sağlamdır aradığın uzun ömürlülük ise kesinlikle tavsiye ederim.

Ayrıca:

güzeldir hocam eminim ama şu an bu fiyat verilmez o klavyeye sırf eski stok az diye fiyat böyle oluyor.

güzeldir hocam eminim ama şu an bu fiyat verilmez o klavyeye sırf eski stok az diye fiyat böyle oluyor.
Tamamen katılıyorum zaten yazımda belirtmiştim o zamanlar 100-120 civarıydı şimdi hemen hemen 3 katı. Dolar bu sefer 2x olmasına rağmen fiyat 3x olmuş. Umarım aradığın tür de bi klavye bulursunuz hocam.

incehesapta ki klavyelerin hangisi alınır şu an ve kaça düşerse alınır yardımcı olabilecek var mı ?

Geri