Kasadaki 5.25 inçlik yuvaya ne takılabilir?

PC Puan
5
Merhaba, bir kasam mevcut. Bu kasaya M-Disc destekli DVD-RW yazıcı takmayı düşünüyorum fakat bunun yerine başka neler takılabilir? Mesela Fan kontrolcüler gerçekten iş görüyor mu veya bu bölüme özel olarak TFT ekran bulup çok farklı bir hava katabilir miyim?
Night_Shark_RGB_01.jpg

Bu tür ürünleri de kısmen inceledim aslında ama aklıma çok değişik bir fikir geliyor. Mesela o bölüme ledlerden oluşan kayan yazılı bir devre takılabilir mi acaba? Veya Müzik çaldığında orada harekete geçen bir görsel olabilir mi? Çok merak ediyorum. Gücünü usb gibi anakarttan 5volt alacak şekilde.

Kasanın 5.25 yuvasını çekmece olarak bile kullanabilirsin. Tamamen senin yaratıcılığına bakıyor.

Bilgin yoksa zor ve maliyetli olur senin için ekran takmak. Bence en güzeli oraya ekranlı fan kontrolcü takmak.

Çok fazla bilgim yok. Ama aklıma retro atmosfer oluşturabilecek ne varsa geliyor. Yani orada sürekli koşan bir mario görüntüsü bile olsa(kayan yazı misali) acayip mutlu edecek beni. Bu konuyu araştırıyorum. Bilgi edinirsem mantıklı bişeyler inşallah konu açıp paylaşırım.

Geri