Kasa burada ısınır mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Eyup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eyup

Onbaşı
PC Puan
33
Kasayı fotoğraftaki gibi masanın kasa yerine koysam ısınma sorunu olur mu veya hava sirkülasyonunu engeller mi?

Ön tarafta 3 arka tarafta 1 fan bulunmakta.

IMG_20200609_144051.jpg

kışın pek sorun olmaz fakat yazın havalar çok sıcak sorun çıkarabilir.

Mesafe bu şekilde biraz duvara çekeceğim ama arka taraftan uzak bırakmaya çalışacağım.

IMG_20200609_145824.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Olumsuz bir şey yok, gayet güzel kullanım şekli. Benim masanın aynısı bende bu şekilde kullanıyorum (y)

@cgrers abi bide benim bi sorum olacaktı laptoptan masaüstüne geçtim ya merak ediyorum her şeyi bilgisayar kapanınca her kapandıgında kasadan bir ses geliyor çatalı tabağa sürtme sesi gibi 1 saniye sürmüyo o ses sence önemli bir şey midir?

Ayirt edemiyormusun nereden geldiğini. Şiddeti fazla değilse kafana takma benim bilgisayardanda geliyor. Hatta SSD işlem yaparken ondan bile ses geliyor kulağı yaklastirinca :)

Güç kaynağını dinle ses yapabilecek tek parça o görünüyor.

Ayirt edemiyormusun nereden geldiğini. Şiddeti fazla değilse kafana takma benim bilgisayardanda geliyor. Hatta SSD işlem yaparken ondan bile ses geliyor kulağı yaklastirinca :)

Güç kaynağını dinle ses yapabilecek tek parça o görünüyor.
Tamam abi ben yarın dinlerim tekrardan kontrol ederim sesin nereden geldiğini. Bir de şuan sessiz ortam herkes uyuyor şiddeti belki bana fazla gelmiş olabilir

Belki senle iletişime geçmek istiyordur, makinelerin de duyduguları vardır ? Örneğin deli Mike ?

Geri