Olabilir. Yanlış birşey yapmıyorsun sen. Dönüştürücü olmadan çalışıyor olması donusturucunun sorunlu olduğunu ortaya çıkartıyor gibi. Kasanın ön jacklari yok mu? Onlarda durum nedir?Dönüştürücüyle kulaklığın girişinin birleştiği yerle oynayınca cızırdıyor o yüzden olabilir mi belkide bozuk yollamışlardr dönüştürücüyü.
Arkadaşlar kusura bakmayın sorun basitmiş aslında arkadaşım söyledi kabloyu iyice ittirmek gerekiyormuş ben ittirdiğimi sanıyordum ama fazla güç istiyormuş iyice girene kadar baskı uygulayınca çıt diye ses geliyor öyle oldu kusura bakmayın buralarda deildim.
Biraz şok oldu banada
Sorunu çözmeye sevindim. Kulaklıği kara listeye almıştımBiraz şok oldu banada![]()
Memnunum kulaklıktan ama sanki biraz ses patlaması var gibi.Sorunu çözmeye sevindim. Kulaklıği kara listeye almıştım![]()
Kulaklıkta sanırım gürültü dengelemeyi açınca geçiyor ama mikrofonla ilgili bu modellerin tümünde olan çok ciddi bir sorun var bi video yada oyun oynadığın zaman mikrofon sesi kulaklıktan alıyor buda karşı tarafı aşırı rahatsız ediyor.Mikrofonda mi kulaklıkta mi?