İnternet kullanıcı bilgilerimi bilmiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arlen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 1,616

Arlen

Yüzbaşı
PC Puan
44
İnternet sağlayıcımı aradım dün tekrardan DLS sorununa ek olarak paket kaybı yaşıyorum dedim benden birkaç bilgi istediler ama internet benim üzerime değil bilgileri falan nasıl öğrenebilirim sadece tc yeterli mi öğrenmek için veya nerden nasıl öğrenicem yardımcı olursanız sevinirim

İnternet sağlayıcımı aradım dün tekrardan DLS sorununa ek olarak paket kaybı yaşıyorum dedim benden birkaç bilgi istediler ama internet benim üzerime değil bilgileri falan nasıl öğrenebilirim sadece tc yeterli mi öğrenmek için veya nerden nasıl öğrenicem yardımcı olursanız sevinirim
İnternet sağlayıcı firman hangisi ?

Ne bilgisi istediler senden? İnternet sahibi kimse o arasın.

Ayrıca hangi firma?

türktelekom. bilgilerinizi istiyicem dediler bende sahibi ben değilim dedim. internetin sahibi de iletişim kurabilceğim birisi değil

türktelekom pratik çözüm diye bişey var onu kullanabilir miyim acaba denedim biraz açılmıyor acaba hata mı yapıyorum

türktelekom pratik çözüm diye bişey var onu kullanabilir miyim acaba denedim biraz açılmıyor acaba hata mı yapıyorum
önceden türk telekom kullandığım için biliyorum faturan hale duruyorsa faturanın üst tarafında müsteri numarası yazıyor o yeterli oluyor. Yok derlerse de sahibinde tc kimliğini ve annesinin kızlık soyadını istiyorlar (bunu neden istiyorlar bende bilmiyorum çok saçma)

Birde fatura hangi telefona kayıtlı ise o numaradan aramanız işinizi kolaylaştırır sisteme kayıtlı ise uğraşmadan buluyorlar, taahütünün bitimine de az varsa türknet öneriririm :)
yakında ankaraya taşınıcam orda kesinlikle türknet alacağım teşekkürler

Geri