Furkangenc61
Er
- PC Puan
- 9
Çok dusuk butcem var ekran karti 200 anakart 200 tl anca verebilirim önerilere açığim
Çok teşekkürler bu ürünlere bakacağimAnakart
![]()
Esonic H55-KEL Intel H55 1333 MHz DDR3 Soket 1156 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Esonic H55-KEL Intel H55 1333 MHz DDR3 Soket 1156 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ekran Kartı
![]()
Asus GeForce GT 1030
Asus GeForce GT 1030 GT1030-SL-2G-BRK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Dediğin fiyatlara sıfır parça bulamayız, ancak ikinci ele bakman lazım. Ekran kartını ikinci elde uygun fiyata bulabilirsin. GT 1030 ikinci elde şuan 500 - 600 lira arasında bulunabiliyor.
Dikkate alacağım.önerin için teşekkürler.Anakartı ikinci elden alma, büyük ihtimal sıkıntılı bir anakart denk gelir parandan olursun.
Nerden biliyorsun 15 tane sistem kurdum ikinciel anakart aldığım XEON sistem hiç bir sorun yaşamadım hepsini test edip almak en mantiklisiAnakartı ikinci elden alma, büyük ihtimal sıkıntılı bir anakart denk gelir parandan olursun.
Şans işi, dediğin gibi test ederek almak önemli olan. En güvendiği insanlar bile seni dolandırabiliyor.Nerden biliyorsun 15 tane sistem kurdum ikinciel anakart aldığım XEON sistem hiç bir sorun yaşamadım hepsini test edip almak en mantiklisi