İ5 3470 işlemcili sisteme ekran kartı ve PSU önerisi

PC Puan
5
Merhabalar. Ortalama bir sistem topluyorum ve güncel oyunlar oynamıyorum, çok yüksek bir performans beklemiyorum. FIFA 17 gibi oyunlar oynamak istiyorum. Şu an sistemimde HD 6570 1GB ekran kartı takılı. Güç kaynağım ise huntkey hk400-51AN. 2 GB bellekli, ortalama bir ekran kartı işimi görecek. Bütçem 1500-2000 TL arası. Bir diğer konu ise güç kaynağımın yetersiz gelebileceği. Pek fazla bir bilgim yok .Output 300 input 230 olarak yazıyor üzerinde. Psu hesaplama sitesinde, elimdeki ekran kartı ile beraber 225 volt gerektireceği yazıyor. Ben en az 350-400 watt almak istiyorum ekran kartını yükselteceğim için. Sistem özelliklerim;

İ5 3470 3. Nesil işlemci
8 GB RAM ddr3
240 GB Hikvision SSD
H61c Turbox anakart

Bu sisteme bütçeme uygun ekran kartı ve PSU önerileriniz nelerdir yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleme:
Uygun fiyatlı ürün arıyorsan alttaki ürünü alabilirsin. 3 ay bende kullandım sorunsuz, sessiz ve stabil çalışıyor 👇

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

500W veya 600W modelinide alabilirsin.

Uygun fiyatlı ürün arıyorsan alttaki ürünü alabilirsin. 3 ay bende kullandım sorunsuz, sessiz ve stabil çalışıyor 👇

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

500W veya 600W modelinide alabilirsin.
Teşekkür ederim yardımınız için. Farklı bir sorum olacak. 1700 TL'ye rx570 2. El, 2300 e sıfır rx550 2 yıl garantili buldum. 570 fark atıyor ama ikinci el, furmark testlerinden başarıyla geçmiş. Beni 2-3 yıl götürsün istiyorum. Bu riske değer mi ? 3 ay garantisi var sadece.

Bütçene RX 580 bile bulabilirsin şuanki piyasada.

RX 550 oyun için yeterli bir kart değil, güzelce test ettikten sonra RX 570 alman çok doğru karar olur. Bulabilirsen RX 580 al ama mining çıkması olabileceğinden bu kartları iyice test etmen gerekiyor.

Geri