İ3 10110u vs ryzen 3 3250u

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheCAMp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TheCAMp

Er
PC Puan
8
İki laptop arasında kaldım , aralarında işlemcileri dışında pek bir fark yok. İntel işlemcili olanında mx 110 ekran kartı da var. Ne yapmamı önerirsiniz? Uzaktan eğitim, online sınavlar vs bunlar için alıyorum. 4000-4800₺ arası başka tavsiyeleriniz varsa da bakarım(bahsettiğim iki laptop 8gb ram 256gb ssd li)

İki laptop arasında kaldım , aralarında işlemcileri dışında pek bir fark yok. İntel işlemcili olanında mx 110 ekran kartı da var. Ne yapmamı önerirsiniz? Uzaktan eğitim, online sınavlar vs bunlar için alıyorum. 4000-4800₺ arası başka tavsiyeleriniz varsa da bakarım(bahsettiğim iki laptop 8gb ram 256gb ssd li)
Oyun için almıyorsanız eğitim için alıyorsanız daha ucuz bilgisayarda alabilirsiniz.Alacağım diyorsanızda intel den yanayım ben

Şöyle özet geçeyim, ders için ve internette sürf yapabilmek istiyorsanız 2000/2750TL bilgisayar yetecektir diye düşünüyorum pahalı fiyatlar aramaya gerek yok

Şöyle özet geçeyim, ders için ve internette sürf yapabilmek istiyorsanız 2000/2750TL bilgisayar yetecektir diye düşünüyorum pahalı fiyatlar aramaya gerek yok
Orası öyle ama artık yeni pc alınacaksa da en az 8gb ram ile 256gb ssd şart. Ucuz pc lerin neredeyse hepsi 4gb ve çoğunda ssd bile yok. Ssd olmazsa windows 10 kullanılamıyo bile işkence resmen. 4gb ram ise artık yetersiz

Ayrıca biraz sağa sola bakındım daha iyi bir alternatif bulamadım. Umarım sorunsuz güzel cihazdır :)

Geri