Ekran görüntüsü alınca çok hızlı olduğu için gözükmüyo telefondan çektim gene gözükmedi bende video olarak çektimResim atsana merak ettim.
Denedim işe yaramadıSadece half life da oluyor sanıyorsam. Ekranı varsayılan çözünürlüğe al daha sonra oyunu da bu çözünürlükte ayarla. Olumlu olumsuz dönüşünü bekliyorum.
Evet orijinal indirimde valve complete pack 25 TL ye inmişken alıyım dedim.oyun orjinal mi steam üzerinden mi yani ?
ben yazayım orjinalse bunları yapıp dener misin ? kütüphanede sağ tıkla oyuna sonraki özellikler diye bir şey olması lazım ona tıkla sonra açılış ayarlarını düzenle olacak oraya -norm -windowed -w 800 -h 600 bu komutu gir sonra tamama bas dediğim yerlerin adı farklı olabilir türkçede.
Denedim pencere li ekranda 1920x1080 de de sorun olmuyor.ben yazayım orjinalse bunları yapıp dener misin ? kütüphanede sağ tıkla oyuna sonraki özellikler diye bir şey olması lazım ona tıkla sonra açılış ayarlarını düzenle olacak oraya -norm -windowed -w 800 -h 600 bu komutu gir sonra tamama bas dediğim yerlerin adı farklı olabilir türkçede.
Sadece pencereli ekranda tam ekran yapınca tekrar bozuluyordüzeldi mi yani ?
foruma giremiyordum kusura bakmayın yeni gördüm, harici ekran kartım yok, dahili ekran kartı içinde son güncelleme windows 7 ye gelmiş bende windows 7 ye geçtim düzeldi.Ekran kartı sürücüsünü güvenli modda girip DDU ile temizleyip tekrar yükle. Sonuçları yaz.