Half life ekranda siyah çizgiler aşağı doğru iniyor yardım.

Ready123

Onbaşı
PC Puan
14
half life ve cs gibi oyunları oynarken siyah çizgiler ekranda aşşağı doğru iniyor ekran görüntüsünde gözükmüyor.

Biraz anlaşılıyo bu fotoğrafta.

Ekli dosyalar

• IMG_20211129_213721_818.jpg
    11.6 MB · Görüntüleme: 96
Sadece half life da oluyor sanıyorsam. Ekranı varsayılan çözünürlüğe al daha sonra oyunu da bu çözünürlükte ayarla. Olumlu olumsuz dönüşünü bekliyorum.

ben yazayım orjinalse bunları yapıp dener misin ? kütüphanede sağ tıkla oyuna sonraki özellikler diye bir şey olması lazım ona tıkla sonra açılış ayarlarını düzenle olacak oraya -norm -windowed -w 800 -h 600 bu komutu gir sonra tamama bas dediğim yerlerin adı farklı olabilir türkçede.

Denicem
ben yazayım orjinalse bunları yapıp dener misin ? kütüphanede sağ tıkla oyuna sonraki özellikler diye bir şey olması lazım ona tıkla sonra açılış ayarlarını düzenle olacak oraya -norm -windowed -w 800 -h 600 bu komutu gir sonra tamama bas dediğim yerlerin adı farklı olabilir türkçede.

Denedim pencere li ekranda 1920x1080 de de sorun olmuyor.

Ekran kartı sürücüsünü güvenli modda girip DDU ile temizleyip tekrar yükle. Sonuçları yaz.

Ekran kartı sürücüsünü güvenli modda girip DDU ile temizleyip tekrar yükle. Sonuçları yaz.
foruma giremiyordum kusura bakmayın yeni gördüm, harici ekran kartım yok, dahili ekran kartı içinde son güncelleme windows 7 ye gelmiş bende windows 7 ye geçtim düzeldi.

Geri