JoelMiller46
Er
- PC Puan
- 2
Resimdeki gibi soğutucunun aparatını takmaya çalıştığımda uymadığını fark ettim veya ben takamadım. Yardımcı olur musunuz?
Üstadım, aparatı deliklere yerleştiriyorum bu tam olarak oturmuyor. Birini taktığım zaman diğerleri boşta kalıyor. Aparat kesin olarak uyuyor mu?Doğru aparat vida deliklerine ilk önce şeffaf olan vidaları takacaksin, sonra içinden çıkan siyah kilitleme vidaları var onlarida geçireceksin.
Daha sonra soğutucuyu tercih ettiğin yine göre cikintilara gecirebilirsin.
Tırtıklı yerlerin bı düzeni var ona uyarsan tam yerleşmesi lazım.Üstadım, aparatı deliklere yerleştiriyorum bu tam olarak oturmuyor. Birini taktığım zaman diğerleri boşta kalıyor. Aparat kesin olarak uyuyor mu?
Yani anakartın soketi ile uyumlu bu aparat. Ben takamıyorum o zaman. Teşekkürler üstadım. Tekrar bir deneyeceğim umarım olur.Tırtıklı yerlerin bı düzeni var ona uyarsan tam yerleşmesi lazım.
Özelliklerine baktım uyumsuzmus. LGA 1700 olan o siyah aparattan alman gerekiyor bu soğutucuyu kullanabilmek için.Yani anakartın soketi ile uyumlu bu aparat. Ben takamıyorum o zaman. Teşekkürler üstadım. Tekrar bir deneyeceğim umarım olur.
Teşekkür ederim üstadım. Link atabilir misiniz size zahmetÖzelliklerine baktım uyumsuzmus. LGA 1700 olan o siyah aparattan alman gerekiyor bu soğutucuyu kullanabilmek için.
Üstadım çok teşekkür ederim. Hayırlı geceler dilerim.AMD kullanan arkadaşın varsa onlarda bulabilirsin.
Soğutucuyu iade etme şansın varsa iade edebilir LGA 1700 soket soğutucu alabilirsin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hayırlı geceler.Üstadım çok teşekkür ederim. Hayırlı geceler dilerim.