Gündelik laptop önerisi

yesososo

Astsubay Kıdemli Başçavuş
PC Puan
31
13 bin lira ya da daha aşağı bir bütçem var. Lehimli RAM'e sahip olmayan veya 16 GB RAM'li, kısaca ileride geliştirmeye açık laptop önerilerinizi alabilir miyim arkadaşlar?

Bugün ki fiyatlarda en iyi cihaz bu gözüküyor 👇

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ryzen 5 5700U hem işlemci gücü hemde oyun oynamak istersen birçok oyunda seni mutlu eder. 16 GB Ram ekli ve ekran da IPS panel.

Bugün ki fiyatlarda en iyi cihaz bu gözüküyor 👇

Ryzen 5 5700U hem işlemci gücü hemde oyun oynamak istersen birçok oyunda seni mutlu eder. 16 GB Ram ekli ve ekran da IPS panel.
Hocam taksit imkanından dolayı i5 1235U 8GB Ram (arttırma imkanı mevcut gözüküyor) 512G SSD bir laptop buldum. Acer'ın Aspire serisi. Sizce nasıl? Oyun için kullanılmayacak, uzun ömürlü medya ve internet dolaşımı amaçlanıyor kullanımda.

Ram'i sonradan yükseltme şansın varsa seni uzun yıllar götürür. Almadan önce mutlaka yuva var mı diye kontrol et.

İşlemci performansı oldukça iyi.

Ram'i sonradan yükseltme şansın varsa seni uzun yıllar götürür. Almadan önce mutlaka yuva var mı diye kontrol et.

İşlemci performansı oldukça iyi.
R5 7520U veya R5 5500U'lara göre kıyası nasıldır hocam?

Ayrıca i3 N305 hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

R5 7520U veya R5 5500U'lara göre kıyası nasıldır hocam?

Ayrıca i3 N305 hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Ryzen 5 7520U 4 çekirdekli Ryzen 5 5500U 6 çekirdekli işlemci

Ayrıca önbellek miktarı ve grafik gücünde de Ryzen 5 5500U farkla önde

İki işlemci arasında fazla fiyat farkı yoksa Ryzen 5 5500U almalısın.

i3 N305 işlemcisinin ismi korkutuyor ama performansı günlük kullanım, ofis işleri için fazlasıyla yeterli. Ryzen 5 7520U ile işlemci gücü olarak kafa kafayalar ama grafik performansı iyi olsun diyorsan Ryzen 5 5500U tercih et.

Ryzen 5 7520U 4 çekirdekli Ryzen 5 5500U 6 çekirdekli işlemci

Ayrıca önbellek miktarı ve grafik gücünde de Ryzen 5 5500U farkla önde

İki işlemci arasında fazla fiyat farkı yoksa Ryzen 5 5500U almalısın.

i3 N305 işlemcisinin ismi korkutuyor ama performansı günlük kullanım, ofis işleri için fazlasıyla yeterli. Ryzen 5 7520U ile işlemci gücü olarak kafa kafayalar ama grafik performansı iyi olsun diyorsan Ryzen 5 5500U tercih et.

Hocam bu laptop'da RAM'ler lehimli midir acaba? Sizin ürün hakkındaki fikirlerinizi alabilir miyim?

Bu kasada 2 tane Ram slotu bulunuyor diye biliyorum. Bir tanesinde 1x8 GB, diğer yuva boş olması lazım.

Yorumlarda ve satıcı yorumlarında bilgi bulamadım ama ben böyle olduğunu hatırlıyorum daha önce alan birisi vardı.

En doğru bilgiyi üreticiden alabilirsin.

Geri