GTA V "Unable to launch game, please verify your game data" hatası

EmreGriffin

Acemi Er
PC Puan
1
Oyunu zaten uzun zamandır oynuyorum daha önce hiç yaşamadım epic gamesten doğrula diyorum gene aynı hatayı veriyor.Bütün forumlara baktım ama hiçbir şekilde çözemedim.

Hata: Unable to launch game,please verify your game data

Alttaki videodaki işlemleri dene düzelmesi gerekiyor. Daha önce çalışıyor muydu?

Disk C > Program Files > Rockstar Games > Social Club

Disk C > Program Files (X86) > Rockstar Games > Social Club

Siyah ile işaretlediğim klasörleri sil, sonra doğrulama yap bakalım düzelecek mi.

Disk C > Program Files > Rockstar Games > Social Club

Disk C > Program Files (X86) > Rockstar Games > Social Club

Siyah ile işaretlediğim klasörleri sil, sonra doğrulama yap bakalım düzelecek mi.
Deneyeceğim.Eğer olursa geri dönüş yaparım olmazsa canınız sağolsun.Yardımınız için teşekkür ederim efendim iyi akşamlar.

Düzelmezse Belgelerim klasörüne gir oyunla ilgili ne varsa sil, sonra dene.

Üstteki olmazsa alttaki linkten Rockstar Games Launcher indir oradan giriş yapmaya dene.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Yine düzelmezse ücretsiz VPN indirip giriş yapmayı dene.

Düzelmezse Belgelerim klasörüne gir oyunla ilgili ne varsa sil, sonra dene.

Üstteki olmazsa alttaki linkten Rockstar Games Launcher indir oradan giriş yapmaya dene.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Yine düzelmezse ücretsiz VPN indirip giriş yapmayı dene.
Her birini denedim fakat olmadı bende umudu kestim.Tekrardan yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.

Kendince düzelebilir belki oyun tarafından bir sorun vardır. Son umut modemi aç kapat IP değişsin :)

Daha önce bir hile kurulumu yaptınız mı? Oyun klasörü içerisinden boyutu düşük bir şey silip tekrar dosya doğrulama yapabilirsiniz. Güvendik durumunuzu aktif halde değil ise getirmeyi de deneyebilirsiniz.

Geri