God Of War 14.01.2022 Tarihinde, UNCHARTED 2022 Yılının Herhangi Bir Zaman Diliminde PC İçin Çıkıyor.

TR_AeternaVictrix

Üsteğmen
PC Puan
96
Daha önce God Of War PC ve Uncharted PC için çıkabilir diye Forumda bu konular hakkında bulduğum bazı bilgileri paylaşmıştım. God Of War ve Uncharted Days Gone, Horizon Zero Dawn dan sonra PC ye çıkacak diğer oyunlar olacak.
header.jpg

Yakında daha fazla PlayStation Özel oyunu PC için listenecek gibi duruyor siz hangi PlayStation özel oyununu PC de görmek istersiniz?Yorumlarda düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim.
header_turkish (1).jpg

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Gelmesi güzelde PlayStation almanın mantığı kalmayacak böyle giderse, neden böyle yapıyorlar düşündürücü.

Yani bu oyunlar PS için çıktı, şimdi PC'ye geliyor. Acaba yapımcılar ile Sony arasında bir kavga mı var?

Gelmesi güzelde PlayStation almanın mantığı kalmayacak böyle giderse, neden böyle yapıyorlar düşündürücü.

Yani bu oyunlar PS için çıktı, şimdi PC'ye geliyor. Acaba yapımcılar ile Sony arasında bir kavga mı var?
Oyunlar çıktıktan 2-3 yıl sonra PC ye geliyor.Her oyunda gelecek diye bir kaide bulunmuyor. PlayStation daha fazla kar yapmak için PC ye çıkartıyor.Kavga olduğunu sanmıyorum yapımcılar PC için uyarlıyor PlayStation da yayınlıyor. Amaç daha fazla para kazanmak.

Bir pc kullanıcısı olarak olaya kendi açımdan bakınca ps özel oyunlarını oynamak çok güzel olacak ama sizinde dediğiniz gibi Ps almak ne kadar mantıklı olur bilmiyorum ama bizim ülke açısından Ps 5 kalitesinde PC en az 20.000 TL dir piyasada.
PS5'de 13000 olmuş. PS almanın bence mantığı yok, artık hem günlük ihtiyaçlarımızı gidericez hem de PS oyunları oynayacağız.

PS5'de 13000 olmuş. PS almanın bence mantığı yok, artık hem günlük ihtiyaçlarımızı gidericez hem de PS oyunları oynayacağız.
Aşağı yukarı 6 aydır RTX 2060 ve 3-4 aydır da PS4 Fat kasa kullanıyorum. PS4 oynamanın verdiği zevki asla bilgisayardan alamıyorum :D Ama oyunlar pahalı mı, evet fazlasıyla pahalı.

PS exc.'lerin bi değeri vardı ne kadar sevinsem de artık yavaş yavaş o değer kaybolacak gibi duruyor.

Aşağı yukarı 6 aydır RTX 2060 ve 3-4 aydır da PS4 Fat kasa kullanıyorum. PS4 oynamanın verdiği zevki asla bilgisayardan alamıyorum :D Ama oyunlar pahalı mı, evet fazlasıyla pahalı.

PS exc.'lerin bi değeri vardı ne kadar sevinsem de artık yavaş yavaş o değer kaybolacak gibi duruyor.
PS ve Xbox için oyunlar Türkiye de çok pahalı olmaya başladı. Konsol alsan bu sefer oyunsuz kalırsın. PC için bile pahalı oyunlar. Xbox gamepass gibi bir sistem oyunculara ilaç gibi gelir. PlayStation gamepass gibi bir sistem üzerinde çalışıyormuş galiba nasıl olur bilmiyorum ama bütün firmalar bunun gibi abonelik sistemi getirmeli.

Geri