Gigabyte EasyTune

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arlen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arlen

Yüzbaşı
PC Puan
44
Gigabyte EasyTune

Bunu boş boş kurcalarken gördüm uygulamadan kısaca bahsedicek olursak sizin için sisteminizi test edip otomatik OC ayarlarını uyguluyor biraz baktım kullananlar var ve memnun. Sizce kullanmak mantıklı mı? Kullanmamı önerir misiniz? Avantajı ve dezavantajı var mıdır, varsa nelerdir?

1590501472005.png

Gigabyte anakartlar için geçerli diye biliyorum bu uygulama

Ben OC modunda kullanıyorum sistemi kurduğumdan beri, B450M-S2H anakartimla. Ayrıca 3000 MHz Ram kitimi de bu yazılımla tek tıkla 3200 MHz'e yükselttim.

Ben OC modunda kullanıyorum sistemi kurduğumdan beri, B450M-S2H anakartimla. Ayrıca 3000 MHz Ram kitimi de bu yazılımla tek tıkla 3200 MHz'e yükselttim.
çağrı senin sistemle gta 5 filan diğer oyunlarda oyunlarda kaç fps alıyorsun. Henüz elimde hiç bir parça yok sistem için bu yüzden soruyorum çünkü belirli başlı oyunlar oynayacağım toplarsam

Sabah bilgisayar başına geçince bakarım. RX 560 4 GB ekran kartımla Full HD grafiklerde GTA 5 ve ETS 2'yi yüksek ayarlarda açıp akıcı oynuyabiliyorum. Fazla ısı yok elektrik tüketimi düşük gayet memnunum. Her türlü yukseltmeye de açık sistem. Zamanında 2000 TL'ye parça parça toplamistim, sadece Ram ekledim +8 GB.

çağrı senin sistemle gta 5 filan diğer oyunlarda oyunlarda kaç fps alıyorsun. Henüz elimde hiç bir parça yok sistem için bu yüzden soruyorum çünkü belirli başlı oyunlar oynayacağım toplarsam
Gayet güzel grafik ayarlarında 60 FPS civarında oynayabildim. Hiç merak edipte bakmamıştım :) Grafik ayarlarını az daha arttırmak mümkün de ben fazla yansıma falan sevmiyorum, arabalar yansımadan dolayı acayip göz alıyor ?

Geri