Geforce Now Türkiye fiyatı açıklandı

TR_AeternaVictrix

Üsteğmen
PC Puan
96
GeForce Now Türkiye fiyatları belli oldu.

1 Aylık: 74,9 TL

3 Aylık: 149,7 TL(sınırlı süre)
Basic=1 saat ücretsiz deneme

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
urt dışı fiyatı=5.5-6 euro arası bir fiyat (aylık)
Turkcell yine yapmış yapacağını yurt dışı fiyatı daha ucuz.

Ekli dosyalar

• indir.jpg
    indir.jpg
    4.2 KB · Görüntüleme: 207
Oha oha oha diyorum sadece...

Bu nasıl bir fiyat böyle. Tahminimce aylık 40 lira 6 aylıkta 200 lira olur diyordum şok oldum. Türkiye interneti malum %95'i zaten pingli oynayacak bu nasıl fiyat valla bunlar kafayı yemiş.

ilk geldiğinde dedim, Turkcell abi bu fiyat farkı çok belli olacaktır demiştim.

Türkcelden ucuz bir şey beklemek hataydı.
Biraz araştırdım fiyatların pahalı olmasının sebebi Nvidia yuzundenmis. Yani fiyatı düşürtmek için Nvidia ya baskı yapmalıyız. Turkcell de suçlu gerçi madem pahalı olacak hiç girme bu topa boşuna adını karalatti gene.

Biraz araştırdım fiyatların pahalı olmasının sebebi Nvidia yuzundenmis. Yani fiyatı düşürtmek için Nvidia ya baskı yapmalıyız. Turkcell de suçlu gerçi madem pahalı olacak hiç girme bu topa boşuna adını karalatti gene.
*NVİDİA zaten kalite farkını koyacak NVİDİA istediği gibi zam yapar. Devrim niteliğinde bir yazılım gerçekleştiriyorlar herkesin oyun oynamasını sağlıyorlar. Belki de ilerde oyun satın almaya bile gerek kalmayacak.
*Turkcell adını karalattı muhabbeti ise yanlış olacaktır. Ülkemizde en iyi kaliteli hizmet veren Turkcell' dir şebeke, baz istasyonları olsun.
Bir sunucunun maliyeti düşük değil bu durumda Turkcell' de haklı.

Ülkemizin durumu belli, her şey tekelcilik piyasasında ve şartlar olumsuz olunca zamlar, yüksek fiyatlar kaçınılmaz oluyor.
serdar beye opsiyonlanmıştır diyerek araba fiyatlarına zam yapanlar var bu ülkede :D

Geri