ReiOnur Er Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 6 PC Puan 2 Yaş 22 27 Eylül 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, Bugün yapılacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için ufak bi anket yapalım dedim. Yukarıdan ankete oy vermeyi unutmayın
Merhaba arkadaşlar, Bugün yapılacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi için ufak bi anket yapalım dedim. Yukarıdan ankete oy vermeyi unutmayın
cagriji Orgeneral Yönetici Kurucu Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 2,401 PC Puan 14,895 Konum Çorlu 27 Eylül 2020 #2 İki takımda yenilmemeye uğraştı, keyif alamadım maçtan. Bu arada seyirci olmadan olmuyormuş bunu anladım
İki takımda yenilmemeye uğraştı, keyif alamadım maçtan. Bu arada seyirci olmadan olmuyormuş bunu anladım
Berkant Astsubay Kıdemli Üstçavuş Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 441 PC Puan 31 Yaş 21 Konum İstanbul 28 Eylül 2020 #3 cgrers' Alıntı: İki takımda yenilmemeye uğraştı, keyif alamadım maçtan. Bu arada seyirci olmadan olmuyormuş bunu anladım Genişletmek için tıkla ... Fenerbahçeli birisinin zevk almaması normal kanser bir takım
cgrers' Alıntı: İki takımda yenilmemeye uğraştı, keyif alamadım maçtan. Bu arada seyirci olmadan olmuyormuş bunu anladım Genişletmek için tıkla ... Fenerbahçeli birisinin zevk almaması normal kanser bir takım
cagriji Orgeneral Yönetici Kurucu Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 2,401 PC Puan 14,895 Konum Çorlu 28 Eylül 2020 #4 Berkant' Alıntı: Fenerbahçeli birisinin zevk almaması normal kanser bir takım Genişletmek için tıkla ... Kanser etse de vazgeçmeyiz sevdamızdan
Berkant' Alıntı: Fenerbahçeli birisinin zevk almaması normal kanser bir takım Genişletmek için tıkla ... Kanser etse de vazgeçmeyiz sevdamızdan