Bir araba hastası olarak "Forza Horizon 4" derim.Son kalan bakiyem ile ikisinden birini alıcam fakat kararsız kaldım, anket sonucunda ne çıkarsa bana hayırlı olsun![]()
Para ekleyip 1 yıllık EA Play aboneliği alıcam. 1 ayda bitiremem zaten günlük 1 saat ancak oyun oynayabiliyorum. Battlefield 4 ve 5'ide oynarım bu süredeEa Play ile alabilirsin Battlefield 1 i 1 ay da bittiririm dersen.
Fiyatı çok iyi Microsoft 500'e satıyor şuan. Maaş yatana kadar umarım fiyatı artmaz bunu da alıcam.Bir araba hastası olarak "Forza Horizon 4" derim.![]()
Steamın sabit dolar üzerinden fiyatlandırması var artmaz fiyatı.Hatta 1 hafta önce bu fiyattan daha ucuzdu indirimdeydi.60 tl ydi galibaPara ekleyip 1 yıllık EA Play aboneliği alıcam. 1 ayda bitiremem zaten günlük 1 saat ancak oyun oynayabiliyorum. Battlefield 4 ve 5'ide oynarım bu sürede
Fiyatı çok iyi Microsoft 500'e satıyor şuan. Maaş yatana kadar umarım fiyatı artmaz bunu da alıcam.
Forza'dan bahsediyorum. Fiyat Steam'a özel. Tam ben alacakken 400 olur...Steamın sabit dolar üzerinden fiyatlandırması var artmaz fiyatı.
Bende Forza diyorum zatenForza'dan bahsediyorum. Fiyat Steam'a özel. Tam ben alacakken 400 olur...