Fifa 22 EA Play'de Var Mı?

yesososo

Astsubay Kıdemli Başçavuş
PC Puan
31
Freeweekend'ten dolayı FİFA 22 indiriyorum ama EA Play alsam FİFA 22 oynayabilecek miyim?

Yeni çıkan oyunlarda 10 saat limiti oluyordu, Fifa 22'de de bu mevcut mudur?

Son düzenleme:
Freeweekend'ten dolayı FİFA 22 indiriyorum ama EA Play alsam FİFA 22 oynayabilecek miyim?

Yeni çıkan oyunlarda 10 saat limiti oluyordu, Fifa 22'de de bu mevcut mudur?
Mevcut ama 10 saat sınırı var. Haziran ayında tamamen eklenir.10 saat sınırından dolayı ben 168 TL ye almıştım. Şuan steam da 138 lira beklemek istemezseniz fiyat uygun gibi.

Mevcut ama 10 saat sınırı var. Haziran ayında tamamen eklenir.10 saat sınırından dolayı ben 168 TL ye almıştım. Şuan steam da 138 lira beklemek istemezseniz fiyat uygun gibi.
Origin'de de 124 lira değerlendirmek istiyorum aslında ya.

Çimler bana çok kötü gözüküyor. Eski PES'ler gibi olmuş(Pes 2017'nin PS4 sürümü..). Bu rahatsız ediyor mu oyun içinde?

Normalde çok fifa oynayan birisi değilim Pes i daha çok oynarım ama bu yıl Pes efootball 2022 adıyla çıkış yaptı oyun çokta iyi değildi çıkışını bahara ertelediler bende fifa almak zorunda hissettim kendimi. Oyun birçok açıdan Fifa 21 kat ve kat iyi çim konusunda haklısınız ama beni çok da rahatsız etmedi. Fifa 22 ye yakında yama çıkacak güzel içerikler var onu bekliyorum oyunu alırsanız modu deneyebilirsiniz. Fifa da en çok beğendiğim kısım Volta kısmı oldu birkaç modu var Volta Arcade gibi arkadaşlar ile saracak bir yapısı var.
Yama= Not=
Bu youtu.be kanalında güzel modlar var çimler vs. güzel görünüyor ama nasıl kuruluyor bilmiyorum yakın zamanda deneyeceğim

Geri