Ev Kullanımı İçin Uygun Fiyatlı Yazıcı Önerisi (13 Nisan 2021)

cagriji

Orgeneral
Yönetici
Kurucu
PC Puan
14,895

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere HP Deskjet 2710 All In One yazıcısını tanıtacağım. Şuan All In One yazıcı almak isterseniz bu üründen ucuzunu bulamıyorsunuz. Bu ürün kartuşlu olduğu için ofis kullanımına uygun değildir. Ev için az sayıda çıktı alacaksanız bu ürün işini yapacaktır. Ayrıca piyasada her yerde bulabileceğiniz dolum kitleriyle kartuşları kendiniz de doldurabilir ve tasarruf sağlayabilirsiniz, aklınızda bulunsun ;)

uygun-fiyatli-all-in-one-cok-amacli-yazici-onerisi-fiyat-performans-yazicilar-bu-yazici-alinir...png

Kartuş dolumu yapacaksanız, orjinal HP mürekkeplerini öneririm. Piyasada satılan ucuz mürekkepler hem istediğiniz rengi veremeyebilir hem de kartuşunuzu bozabilir. Ayrıca ucuz kartuşun sağlığınıza da zarar verebileceğini unutmayın. Ürünün teknik özelliklerine geçelim 👇

HP DeskJet 2710

Fonksiyon: Yazıcı & Tarayıcı & Fotokopi
Max Baskı Çözünürlüğü: 4800x1200 DPI
Tarama Çözünürlüğü: 1200 x 1200 DPI
Dakikada Siyah Çıktı Hızı: 7 Sayfa
Dakikada Renkli Çıktı Hızı: 5 Sayfa
Kağıt Haznesi: 60 Sayfa
Çıktı Haznesi: 20 Sayfa
Bağlantı: WiFi + USB
Uyumlu Kartuş Kodu: HP 305 veya HP 305 XL

Şuanda bulabildiğim en uygun fiyat 417 TL. Bu ürün yakın zamanda, yanlış hatırlamıyorsam Bim'de 349 liraya satışa sunulmuştu, bende almak istedim fakat bulamadım. Bu şekilde karşınıza çıkarsa sabahın erken saatlerinde marketin kapısında hazır olun :)

Ortalama bir siyah beyaz kartuşun, basım limiti ne kadar? ve toplam maliyeti ne kadara geliyor?

Ortalama bir siyah beyaz kartuşun, basım limiti ne kadar? ve toplam maliyeti ne kadara geliyor?
Bazı ürünlerin içerisinde demo kartuş çıkıyor onlarda gerçekten çıktı sayısı çok az. Normal kartuşlarda sayılar 200'ü bulabiliyor. Renkli resim falan çıkartacak isen renkli kartuş çabuk bitiyor. Ama siyah renk yazı çıktısı alacaksan kolay kolay bitmez.

Ben eski yazıcım için oldukça uygun fiyata kartuş dolum seti aldım, 5 dakikada iki kartuşu dolduruyordum. Oldukça tasarruflu oluyordu.

Bazı ürünlerin içerisinde demo kartuş çıkıyor onlarda gerçekten çıktı sayısı çok az. Normal kartuşlarda sayılar 200'ü bulabiliyor. Renkli resim falan çıkartacak isen renkli kartuş çabuk bitiyor. Ama siyah renk yazı çıktısı alacaksan kolay kolay bitmez.

Ben eski yazıcım için oldukça uygun fiyata kartuş dolum seti aldım, 5 dakikada iki kartuşu dolduruyordum. Oldukça tasarruflu oluyordu.
yazıcılarla ilgili bir video önerebilir misiniz? sınav senesinde gerçek anlamda ihtiyacım olacak gibi hissediyorum.

ben de Deskjet 4645 var ayda yılda bir lazım olursa kullanıyorum gayet memnunum. Bilgisayara bağlaması, işlem yapması kolay fiyatını bilmiyorum hediye gelmişti ama ürün gayet kaliteli.

ben de Deskjet 4645 var ayda yılda bir lazım olursa kullanıyorum gayet memnunum. Bilgisayara bağlaması, işlem yapması kolay fiyatını bilmiyorum hediye gelmişti ama ürün gayet kaliteli.
Güzel gözüküyordu ama hiçbir yerde stok gözükmüyor :(

Geri