Steam sistemi sağlam oturttu fakat şimdi olmasa da bazı kilit oyunlarda kısa süreli ücretsiz indirme yapar diye düşünüyorum.GTA 4 ve CONTROL istiyorum
Steam ve kampanyalarından açıkçası ben çok memnunum. Steam'a rakip olmak kolay değil ayrıca.
Gta4 teki Multi Gta5 ten kat ve kat daha iyiydi GTA5 i indirdikten sonra soğudum hack çok fazla varGTA 4 ve CONTROL istiyorum
Steam ve kampanyalarından açıkçası ben çok memnunum. Steam'a rakip olmak kolay değil ayrıca.
Steam atağa geçmeli ?sonraki ücretsiz oyunlar
Civilization 6 -21 mayıs
Borderlands handsome collection -28 mayıs
ARK Survival Evolved -4 haziran
istihbarat böyle
Steam zaten fazlasıyla önde, Epic Games in yaptığı bu tarz kampanyalar şu anlık Steami pek etkilemiyor Steam ile karşılaştırılamayacak seviyedeler şu anda. Ayrıca Epic Gamesden arkadaş ekleme sekmesine bakmanızı tavsiye ediyorum. Epic Games bile Steamin üstünlüğünü kabul etmiş durumdaSteam atağa geçmeli ?
Steamın karşılık vermesi bizim işimize gelir demek istemiştim. Ki steam zaten platform olarak öndeSteam zaten fazlasıyla önde, Epic Games in yaptığı bu tarz kampanyalar şu anlık Steami pek etkilemiyor Steam ile karşılaştırılamayacak seviyedeler şu anda. Ayrıca Epic Gamesden arkadaş ekleme sekmesine bakmanızı tavsiye ediyorum. Epic Games bile Steamin üstünlüğünü kabul etmiş durumda