Ekran kartını takınca windows bozuluyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaan

Er
PC Puan
9
merhabalar, benim sistemim çöp yeni sistem dizmeme daha 1-2 sene var şuan ki sistemimde ekran kartım yoktu elime asus radeon hd 3450 ekran kartı geçti ilk taktığımda windows 7 kuruluydu driver kurduğumda windows açılmadı sistem geri yüklemeyle driver'ı kaldırdım. format attım windows 10 pro kurdum bu sefer driver kuruluyor kullanabiliyorum bir zaman sonra kapatıp açtığımda veya yeniden başlattığımda otomatik onarmaya geçiyor. ekran kartını çıkarttığımda kullanabiliyorum.
Bunu nasıl çözebilirim ekran kartını kullanarak.

sistemim:
*4 gb ddr3 ram
*intel pentium dual-core E5200 2.50GHz işlemci
*Gigabyte g41 combo anakart
*500 Gb hdd

takmaya çalıştığım ekran kartı:
*asus radeon hd3450 512mb

ne kurmalıyım? AMD kendi sitesinde en son Windows 8 var kursam işe yarar mı?
Windows 7 iken de aynı sorun vardı kart driver kurulu değilken açılıyordu ama driver kurunca sürekli sistem onarma yapmak zorunda kalıyodum.

Temiz bir Windows 7 kur daha sonra Windows 8 kur sorun devam ederse kartta bir sıkıntı da olabilir.

Bilgisayarın kendiliğinden mi kapanıyordu yoksa kendin kapatıp açtıktan sonramı onarma açılıyordu?

Sorunu çözdüm galiba.
windows 8 yaptım driver ı kurdum bir süre sonra pc kendi kendine dondu sadece mause hareket ediyodu. kapatıp açtım, açılmadı.
bu sefer güvenli modda açtım anakartın paylaşımlı ekran kartında sorun olduğu yazıyordu devre dışı bırakıp yeniden başlattım sorunsuz açıldı şuanlık bi sorun yok inşallah olmaz...

Çözmene sevindim, umarım sorun yaşamazsın bir daha ?

Steam cüzdan kodu çekilişine katılmayı unutma bu arada ?

Geri