Dark Freezer X94RD Alınır Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Karen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Karen

Astsubay Üstçavuş
PC Puan
43

Selamlar herkese sizlere Ryzen 5 3600 işlemcimin soğutucusunu tanıtacağım. Almak isteyenlere de güzel bir rehber olur diye düşündüm :)

dark freezer x94rd.jpg

Öncelikle işlemciyi ilk aldığım zamanlarda elimde para kalmamıştı bu yüzden uygun fiyatlı işlemci soğutucu arayışındaydım. Dark Freezer X94RD ürününü almak üzereyken birde insanların fikirlerini sorayım diye başka bir bilgisayar forumunda konu açtım ve çoğunluğu alma dedi. Stok soğutucu soğutuyorsa bu ürün hayli hayli soğutur deyip aldım. Kurulumu yapamadım biraz zorlamam gerekiyormuş tedirgin olmuştum, bilgisayarcıya kasayla götürüp taktırmıştım :) O gün taktırttıktan sonra eve gelip fan hızı ayarlarını yaptım en sessiz olacak şekilde ve stres testinde en fazla 70 dereceyi, oyunlar ise 60 dereceyi görüm en fazla.

Felaket tellalları yüzünden 160 liralık ürün yerine 400 liralık soğutucu alacaktım az kalsın. Onlar büyük ihtimal OC yapacağımı falan düşündüler o yüzden alma dediler. Bu ürünün fan devrini arttırıp üstüne birde daha kaliteli termal macun sürerseniz sıcaklıkları çok daha düşürebilirsiniz. Fanlar çok sessiz, küçük olmalarına rağmen.

Artılar

Uygun fiyat
Başarılı soğutma
Sessiz çalışma
Ufak boyut
Led aydınlatma

Eksileri

Kurulumu zor
Termal macun çok leke bırakıyor (Anakarta değdirmeyin benim gibi)

Geri