Dark Freezer X128 Alınır Mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagriji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 2,520

cagriji

Orgeneral
Yönetici
Kurucu
PC Puan
1,354,256
Merhabalar, özellikle Ryzen 5 3600 ve Ryzen 5 3600X işlemcisini kullananların dikkatini çeken ürün olan Dark Freezer X128 alınır mı konusuna açıklık getiriyorum. Öncelikle bu ürün farklı markalar altında satılıyor, ALSEYE H120D ve Türk firması Rampage ICED120-RGB örneğinde olduğu gibi.

Dark-Freezer-X128-alinir-mi.jpg

Fanları

Ürün iki adet 120 mm sabit renkli yanan fanlarla birlikte geliyor. Fanların renklerini değiştirmek veya kapatmak mümkün değil. Ürünün fanları konusunda herhangi bir şikayet görmedim. Çift fanlı olduğu için düşük devirde bile soğutma yapraklarından güzel hava akışı sağlayacağı için az sesle çok iyi performans vereceğini düşünüyorum.

Isı Boruları ve Soğutma Bloğu

Öncelikle şunu söylemek istiyorum ısı boruları ve soğutma yaprakları full kaplanmış. Benim en beğendiğim özellik bu oldu. Hem çok şık duruyor, hemde zamanla lekelenmez. Bu ürünün öne çıkan en önemli özelliği ise 6 adet işlemciye direk temas eden ısı borusu. Buraya bakınca zaten beynimde soğutma performansı canlandı. Bu yüzden kutusunun üzerinde 220W güç çeken işlemcileri soğutur ibaresini o yüzden doğru buluyorum.

Fiyat

Örnek veriyorum Arctic Freezer 34 eSports DUO işlemci soğutucusu bu üründen 2 ısı borusu eksik geliyor ve fiyatı 470 TL bandında geziyor. Bu soğutucunun fiyatı ise 325 TL. Eğer karşısına doğru rakip bir soğutucu koyarsanız fiyatının uygun olduğunu görürsünüz. Tabi ki kargo dahil 299 TL olsa tadından yenmezdi :)

Bu ürün hakkındaki soru ve yorumlarınızı alttan yazabilirsiniz. Konuyu takipteyim ?

ARGB fanlı versiyonunu yapmaları lazım, bu haliyle de süper olmuş (y)

Geri