Arkadaşlar alttaki notebook'u almayı düşünüyorum. Bu fiyatı geçmeyen daha iyi alternatif ürün var mı?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Hayır, ben de bu laptop'tan almayı düşünüyorum?Arkadaşlar alttaki notebook'u almayı düşünüyorum. Bu fiyatı geçmeyen daha iyi alternatif ürün var mı?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
Daha ucuza aldım aynı ürünü, iyi ki bu konuyu açmışımbana çok makul geldi, bundan daha iyisini zorlayıp strese girme hiç
Üste link bıraktım 500 lira daha ucuz.Hayır, ben de bu laptop'tan almayı düşünüyorum?
Hayırlı olsunAdminin önerisiyle az önce bunu 8500'den aldım, buraya hem teşekkür etmek için hemde almak isteyenlere öneri olsun diye linkini eklemek istedim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
n11 trendyol hepsiburada gibi sitelerde 300 500 lira daha ucuz oluyor aslında haklısın (mağaza ,çalışan veya site masrafları olmadığı için )ama ben o sitelerden yüksek meblalı alışveriş yapmayı sevmiyorum sonuçta rastgele bi satıcı oluyorlar. Karşımda beni ciddiye alabilecek profesyonel bi müşteri hizmetleri bulabileceğimi bilmek beni rahatlatıyor. Bu arada yanlış anlaşımasın kesinlikle güvenilir değildir demiyorum, sadece hoşuma gitmiyor.Daha ucuza aldım aynı ürünü, iyi ki bu konuyu açmışım
Satıcı Monstern11 trendyol hepsiburada gibi sitelerde 300 500 lira daha ucuz oluyor aslında haklısın (mağaza ,çalışan veya site masrafları olmadığı için )ama ben o sitelerden yüksek meblalı alışveriş yapmayı sevmiyorum sonuçta rastgele bi satıcı oluyorlar. Karşımda beni ciddiye alabilecek profesyonel bi müşteri hizmetleri bulabileceğimi bilmek beni rahatlatıyor. Bu arada yanlış anlaşımasın kesinlikle güvenilir değildir demiyorum, sadece hoşuma gitmiyor.
Fark etmemiş satıcıyı @ArlenSatıcı Monster