Corsair Harpoon Rgb Pro İnceleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arlen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arlen

Yüzbaşı
PC Puan
44
Corsair Harpoon Rgb Pro İnceleme
Merhabalar arkadaşlar 07.05.2021 tarihinde incehesap gaming gecesinden 189 liraya satın aldığım bu ürünün incelemesini yapacağım diye söz vermiştim. Bugün o inceleme ile sizlerleyim, gecikmem için özür diliyorum :(

corsair-harpoon-pro-rgb-ch-9301111-eu-optik-kablolu-oyuncu-z.jpg

Arkadaşlar dediğim gibi ürünü 189 liraya incehesaptan satın aldım sözde gaming gecesi.. AMA ÜRÜN HALA 189 LİRA :D
Evet bu beni üzer arkadaşlar ama sonucunda ürünü aldım, ve kullanıcısı kardeşim oldu. CSGO Valorant gibi oyunlar oynadığın belirtiyorum ve ürünü yeterli bulduğunu, beğendiğini bir eksiğinin, kusurunun olmadığını söylediğini belirtmek istiyorum.

Fareyi elinize aldığınızda o genel geçer fare hissiyatını kesinlikle alıyorsunuz. Yani Logitech g300s gibi alışagelmişin dışında bir tasarıma sahip değil. Hemen her kullanıcı rahat edecektir kesinlikle.

Makroları sağlam, dandik bir tıklama hissiyatı vermiyor.

Tekerlek olması gerektiği kadar hassas ve herhangi bir bozulma bugüne kadar yaşanmadı.

Ağırlığı gayet iyi ve kullanmasında bir tuhaflık yaşamadım.

1.8 metre kablosu var bu konuda bi sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

12000 DPİ a kadar ayarlayabiliyorsunuz ve değer kesinlikle şişirme bir değer değil gerçekten 12000DPİ olduğuna eminim.

Tasarımı oldukça sade ama kötü olduğunu kesinlikle düşünmüyorum ve dandik durmayan mat bir siyaha sahip.

Logo kısmında ufak bir RGB aydınlatmaya sahip sade ve hoş duruyor.

Genel olarak arkadaşlar ürün iyi ve parasını hak ediyor çokta fazla değil gibi. Bizzat kullanmıyorum ama kesinlikle gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir ürün olduğuna inanıyorum.

Geri