Ciddi bir Fps sorunum var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arlen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arlen

Yüzbaşı
PC Puan
44
Öncelikle belirtmek istiyorum notebook benim değil bir arkadaşımın. Cihaz lol oynarken 150fps altına düşmemesi gereken bir güce sahip. Bilgisayari acip 2 el atana kadar bir sorun yasatmiyor. Ancak bir sure sonra (genelde 3. Ele geçer geçmez) 30lara 10lara kadar düşüyor bunun sebebi ne olabilir?

1- Notebook hava alabilecek bir zeminde çalışıyor.

2- 3d ayarları (nvidia) olması gerektiği gibi.

3- Cihazda bir virus veya herhangi bir zararli yazılım bulunmamakta.

4- Cihaz alinali 3 4 ay oldu.

5- Garantiye öyle ya da böyle götürülecek zaten ama şu karantina dönemi dolayısıyla kapalı Vatan Comp.

Model: Asus TUF Gaming FX504

Oyunda optimizasyon sorunu olabilir. Bunu anlamanın en güzel yolu sistemi zorlayacak güçlü bir oyun oynamak veya test yapmak. Cihaz yeni olduğu için ısı yüzünden performansının kesileceğini düşünmüyorum.

Oyunda optimizasyon sorunu olabilir. Bunu anlamanın en güzel yolu sistemi zorlayacak güçlü bir oyun oynamak veya test yapmak. Cihaz yeni olduğu için ısı yüzünden performansının kesileceğini düşünmüyorum.

Yani düşünürsek LoL de boyle bi optimizasyon sorunu olabileceğini sanmiyorum evet benim de aklima geldi ama hepimizin bildiği gibi şu dönemlerde en cok oynanan ve en popüler oyunlar arasında ve bu derece güncel bi sistemde optimizasyon sorunu olmasi tuhaf geliyor. Yinede pc tamamen güncel durumda. Ne yapacagimi bilemiyorum cidden baya bi kafa patlattım şu duruma.

Bende World of Tanks Blitz oynuyorum Steam sürümünde anlık 10 FPS'ye düşüyor. Windows Store'de indirdim sorun yok. Halbuki ekran kartı %5 gücünü kullanıp 60 FPS üstü veriyor. Biraz baktım da senin gibi sorun yaşayan çok.

Bende World of Tanks Blitz oynuyorum Steam sürümünde anlık 10 FPS'ye düşüyor. Windows Store'de indirdim sorun yok. Halbuki ekran kartı %5 gücünü kullanıp 60 FPS üstü veriyor. Biraz baktım da senin gibi sorun yaşayan çok.

Çözümü bulduğum an paylaşacağım ozaman

Geri