Bilgisayar Ekran Yedek Parçaları - n11
Bilgisayar Ekran ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bilgisayar Ekran çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
kanka 24 inc olsun istiyorum da bütçem de 700 civarı, lg güzel ama 22 inç, bide benim ilk attığımda 75hz 5ms lg de aynı, farkları ne ki ?Üzerine 100 lira daha koyup başka bir monitör bakmanı öneririm. Alttaki ürün 800 lira şuan, çok fazla sattı. Ayrıca bu fiyat bandında çok alternatif var.
ACER 23.8'' SA240YAbi 4ms 75Hz Analog+ HDMI Amd FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör UM.QS0EE.A01 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ACER 23.8'' SA240YAbi 4ms 75Hz Analog+ HDMI Amd FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör UM.QS0EE.A01 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Alttaki ürünü tercih edebilirsin şuan 729 TL
![]()
LG 22MK430H-B 21.5" 5ms 75Hz HDMI D-SUB IPS Full HD Gaming(Oyuncu) Monitör - incehesap.com
LG 22MK430H-B 21.5" 5ms 75Hz HDMI D-SUB IPS Full HD Gaming(Oyuncu) Monitör fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
kanka 24 inc olsun istiyorum da bütçem de 700 civarı, lg güzel ama 22 inç, bide benim ilk attığımda 75hz 5ms lg de aynı, farkları ne ki ?
Birazdaha biriktirip 144hz al bence mesela james donkey var aratırsan çıkar 1200 tl veya incehesap cuma günleri 9 da indirime giriyor bazı parçalar eğer orda monitör indirime girerse baya ucuz oluyorŞu monitörü almayı düşünüyorum, fiyatı baya uygun geldi, bi sorun yaşar mıyım, yorum alabilirsem sevinirim.![]()
Bilgisayar Ekran Yedek Parçaları - n11
Bilgisayar Ekran ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bilgisayar Ekran çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com