Bu monitör alınır mı? (ASUS VP248H)

TN panel ve çerçeveleri kalın benim pek hoşuma gitmedi. Ekran boyutu da biraz büyük, bana 21 inç bile fazla geliyor, senin için boyut idealse alternatif monitörler onereyim sana.

Ekran böyle büyük 1 ms ve ASUS'un olunca çok iyi değil mi yani daha iyisi olur mu?

Benim gözümle monitör arasında 60 cm var, ben 21 inç kullanıyorum 24 inç olsa belki idare ederim ama oda büyük gelir. Ben çok gördüm özellikle 27 inç monitör alıp pişman olan.

Ayrıca TN monitör alma IPS al (y) Tavsiyem alttaki monitör ?

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Bilgin için çok teşekkür ederim.. Ama şöyle bir yazı buldum ve bende oyun için istiyorum.

Elbette oyun oynamak sizin için her şey demek ise o zaman sadece tepki süresi yüksek olmakla kalmayan aynı zamanda 240Hz gibi tazeleme oranlarına çıkabilen TN panel sizin için doğru seçim olacaktır.

TN paneller yandan bakarsan karanlık gösterir, ucuzdur ve gecikme süreleri düşüktür. IPS ise hem oyun hemde günlük kullanım içindir. Benim monitörüm TN panel 75 Hz ve 1 ms gecikmeli. Ama keşke IPS alsaydım diyorum, çünkü film izlerken görüntü kaybından rahatsız oluyorum.

Benim önerdiğim ürün 75 Hz, IPS ve 1 ms gecikmeli bence tam senlik monitör. Ayrıca oyunlarda mükemmel zevk alırsın. IPS panelden şaşma (y)

Geri