TR_AeternaVictrix
Üsteğmen
- PC Puan
- 96
Bu hafta incehesap.com gaming gecesi ürünleri bu şekilde. Umarım fiyatlar umduğunuz gibi olur.
Neredeyse bir tane RTX 3060 fiyatına komple bilgisayar alınıyor, hemde iyi bir bilgisayar. Hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim 🙃Laptopların fiyatları güzel 1-2 ay sonra da indirim olursa inşallah almayı düşünüyorum
Artık onu da bulamayız dolar euro yukarıya tırmanıyor eskiden ne kasalar vardı şuan laptoplardan pahalı piyasa alt üst oldu.Neredeyse bir tane RTX 3060 fiyatına komple bilgisayar alınıyor, hemde iyi bir bilgisayar. Hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim 🙃
Eskiden arkadaşlarım parça alır bende toplardim bu sayede bilgi edinirdim, şimdi kimse çalmıyor kapımı 😏Artık onu da bulamayız dolar euro yukarıya tırmanıyor eskiden ne kasalar vardı şuan laptoplardan pahalı piyasa alt üst oldu.
Bu bile durumu anlatıyor.Umarım biran önce düzelir.Eskiden arkadaşlarım parça alır bende toplardim bu sayede bilgi edinirdim, şimdi kimse çalmıyor kapımı 😏
1650 de güzel fiyata inmiş.14.05.2021 incehesap.com Gaming Gecesi Ürünleri Bu şekilde
2600'e falan düşer diye umutlandım aslında ama dolar fırladı son günlerde1650 de güzel fiyata inmiş.
5500XT'nin artık rağbet görmemesi 4500'den satıldığı zaman, normal mi?2600'e falan düşer diye umutlandım aslında ama dolar fırladı son günlerde![]()
5500 XT'li sistem toplanmaz. Onun yerine GTX 1650 Ti ekran kartlı notebook almak daha mantıklı. Fahiş pahalı 💰5500XT'nin artık rağbet görmemesi 4500'den satıldığı zaman, normal mi?