Black friday indirimlerinden birkaç parça

EmirSama00

Onbaşı
PC Puan
40
Arkadaşlar ben kendi paramla babamın da yardımıyla bilgisayarımı aldım şimdi eskisini kardeşim kullanacak o bilgisayar i3 4160 ve hd4400 haliyle upgrade lazım kardeşimin de 5 gün sonra doğum günü param kalmasa da bir şekilde halletmeye çalışcam bana black friday indirimlerinden iş görcek indirimli ve bi o kadar ucuz ekran kartı ve yine indirimli ddr3 8gb ya da 4 gb ram bulabilir misiniz ? Ben pek piyasaya hakim değilim de teşekkürler

İkinci elde rx 560 veya gtx 1050 falan alabilirsin güzel oyun performansı alırsın. Daha ucuz ararsan rx 550 veya gt 1030 alabilirsin.

Ram olarak Kllisre DDR3 alabilirsin 17 lira vergi çıkıyor kapıda ödüyorsun.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Ben 3 gün önce GT 1030 ekran kartını ikinci elde 400 liraya aldım tavsiye ederim. Sıfır kart arıyorsan şuan 520 liraya alttaki ürünü değerlendirebilirsin.

Ram olarak Kllisre DDR3 8GB 1600 tercih edebilirsin. Türkiye'den almak istersen alttaki ürünü kaçırma.

Arkadaşlar teşekkürler ürünlere baya bi baktım iyi indirimler var cidden ama piyasa harbiden uçmuş abi sen 400 liraya nasıl aldın GT 1030 ben letgoya girdm 600den aşşağı inmiyorlar herneyse kardeşim baya üzüldü ama bu bu bütçeleri çıkaramıyoruz şuan yeni bilgisayar topladığımız için 2kya belki birgün tekrar sorarım bütçeyi çıkarabilirsem tekrar teşekkürler

Bide abi bu rx550 niye 500 lira diğerleri 800 liraya falan satmıyorlar mı sıfırını

Geri