Dolandırıcı olma ihtimalleri var mı ? çiftlikbank vol2 gibiBoğaziçi ve İstanbul Teknik Üniversitesi bilgisayar mühendisi mezunlarının kurduğu sanal para birimi borsası. Bir ara herkese kendi ürettikleri Exen Coin'leri ücretsiz dağıtıyorlardı diye hatırlıyorum. Çok haberlerini gördüm bunların.
Çiftlik bankla uzaktan yakından alakası yok, ama örneğin bitcoin alacaksan Paribu veya BtcTürk borsalarını öneririm.Dolandırıcı olma ihtimalleri var mı ? çiftlikbank vol2 gibi
Normalde yatırım yapma amacım yok fakat bedava para vesaire ilgimi çekti, bu aralar çok reklamlarını gördüm 5 exen 125TL fiyata mı ne denk geliyordu galiba baya değerlenmişÇiftlik bankla uzaktan yakından alakası yok, ama örneğin bitcoin alacaksan Paribu veya BtcTürk borsalarını öneririm.
Baya iyi degerlenmis dediğin gibiyse
Evet kendi siteleri bir kaç sayfada ödemeleri cidden alan kişilerle konuştum "keşke exeni tl ye çevirmeseydim ben çevirdiğimde 50TL ye denk geliyordu" diyenler varKendi sitesinde mi veriyorlar ona dikkat et
evet o yüzden güvenemedim zaten bakalım bi neler olucak100 lira için degermi kendini ifşa etmek orası senin bileceğin iş. Babalarinin hayrına vermedikleri kesin.