Bilgisayar toplamak istiyorum

PC Puan
1
Merhabalar, yaklaşık 5000 TL bütçem var belki duruma göre biraz daha artırabilirim bu bütçemi. Bilgisayarda oyun oynamıyorum ama işim gereği photoshop ve benzeri programlar kullanıyorum.

Masaüstü olarak toplama bilgisayar oluştursam bana uygun nasıl bir parçalar önerirsiniz? Daha önceden kendim hiç bilgisayar toplamadığım için kendim toplama yapıp montajlayacağımdan sıfırdan bana ne tür parçalar gerekli? Ya da notebook mu almalıyım? Fiyat & Performans olarak bana ne tavsiye edersiniz?

Kasa+monitör+ klavye vs gerekli ama dediğim gibi biraz artırabilirim. dizüstü bilgisayarlarda ısınmadan ve fan gürültüsünden dolayı biraz sıkıntı yaşadığımdan masaüstüne yönelmek isiyorum

Bakıyorum, araştırıyorum sizin için ama bütçenize uydurabilmek için ekran kartı olarak GT 1030'dan başka seçenek kalmıyor. Fiyat & Performans istiyorsanız ya alttaki notebook'u alacaksınız, yada ikinci el parçalarla sistem toplayacaksınız ki bunu size asla önermiyorum.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

GT 1030 ayarında bir kart işinizi görür mü?

Youtube'de tanıtıyorlar güzel kampanya olunca vaktiniz varsa araştırın ama bilmediğiniz markalara yönelmeyin. Almadan önce sıkı araştırmak lazım.

Bakıyorum, araştırıyorum sizin için ama bütçenize uydurabilmek için ekran kartı olarak GT 1030'dan başka seçenek kalmıyor. Fiyat & Performans istiyorsanız ya alttaki notebook'u alacaksınız, yada ikinci el parçalarla sistem toplayacaksınız ki bunu size asla önermiyorum.

GT 1030 ayarında bir kart işinizi görür mü?
gt 1030 ayarında olur bence sorun olmayacağını düşünüyorum ama siz ne dersiniz bilemiyorum

Bu cihazın özellikleri iyiymiş bütçeniz varsa bence bunu alın. Almadan önce videolarını izleyin bolca video var fan sesi falan detaylıca incelemişler.

işlemci: AMD Ryzen 5 1600AF 3.2GHz 16MB 12nm
Anakart: Biostar B450MH 3200MHz (OC) DDR4 AM4 mATX
Ekran Kartı: Biostar RX560 4GB 128Bit GDDR5
Ram: Crucial Ballistix 8GB 3000MHz DDR4 CL15
Harddisk: Kingston A400 240GB SSD Disk SA400S37/240G
Kasa ve Güç Kaynağı: DarkFlash NEO 202 Siyah 650W 80+Bronz PSU Mid Tow.

Hepsi 4.200-TL.
İlginize ve verdiğiniz desteğe teşekkür ederim. sanırım hallettim, yardımınız olmasaydı zorlanacaktım. Yukarıdaki ürünler umarım birbirine uyumlu çalışır

Bana sorsaydın hangi parçaları özelleştireyim diye, aynen bu şekilde yapmanı önerirdim. Şimdiden hayırlı olsun 🙏

Geri