Bilgisayar Kasası Tavsiyelerim (Haziran 2020)

cagriji

Orgeneral
Yönetici
Kurucu
PC Puan
125,859
Özellikle Instagram hesabımdan sürekli benden kasa tavsiyesi isteyenler için bu konuyu açma gereği duydum :) Fiyat performans olarak gördüğüm kasaları sırasıyla derledim ?

Aerocool Menace Saturn = 270 TL = TIKLA

aerocool-Menace-Saturn-RGB-kasa-inceleme-nasil-fiyati.png

Öncelikle çok şık ve malzeme kalitesi fiyatına göre oldukça iyi durumda. Tek eksisi fanları sabit renkle yanıyor. İlerde ön tarasına 2 adet daha fan takarsanız soğutma performansını üst düzeye çıkartırsınız.

MSI MAG VAMPIRIC 011C = 543 TL = TIKLA

msi-mag-vampiric-011c-ryzen-kasa-oneri-fiyat.jpg

Bu kasa nedense bana çok çekici geliyor. Ryzen sistem toplayanları cezbedecek. Zamanında bu kasayı 400 liraya almıştım, bir türlü gönderilemeyince iade etmiştim. Bir gün bu kasayı alacağım, karşısına geçip uzun uzun seyredeceğim :)

Aerocool Tor Pro = 1000 TL = TIKLA

aerocool-TOR-PRO-kasa-inceleme-fiyat-tavsiye-eder-misiniz.jpg

Almışken iyisini alayım diyenlere tavsiyem bu kasa. Özellikle kare formunda aydınlatmalı fanları büyülüyor gerçekten. Bu kasa sadece gösteriş değil aynı zamanda performans kasası, içi oldukça geniş. Bu sadece tüm donanımlarınız ferah çalışacak. Keşke 1 fan daha verselerdi, arka egsoz fanın altında 1 boş yer var oraya mutlaka bu fandan bulup takın. Karşısına geçip baktın mı iyi ki seni almışım diyeceksiniz :)

Geri