Bilgisayar Almam Lazım

PC Puan
2
Android Studio dersleri alıyorum ve mobil uygulama yapmak istiyorum yeni bir bilgisayara ihtiyacım var (elimdeki pc çöp) ama bilgisayarla hem kod yazıp hem de oyun oynayabilmek istiyorum fiyatı 5000 TL'yi geçmezse iyi olur yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Şöyle 2 sistem önerebilirim, güncel oyunları çok rahat en yüksek ayarlarda oynatır, 2 sistem de 16 GB RAM'a ve GTX 1660'a sahip. Android Studio RAM'a ihtiyaç duyacağı için 16 GB'nin yeterli olacağını düşünüyorum.

Şöyle 2 sistem önerebilirim, güncel oyunları çok rahat en yüksek ayarlarda oynatır, 2 sistem de 16 GB RAM'a ve GTX 1660'a sahip. Android Studio RAM'a ihtiyaç duyacağı için 16 GB'nin yeterli olacağını düşünüyorum.
Yazılımla uğraştığım için laptop istemiştim yinede sağol

En iyi seçenek alttaki ürün kardeşim şuanki piyasaya göre buradan işlemcinin skorunu görebilir diğer notebook'lar ile karşılaştırabilirsin. Oyun, iş, karizma ne ararsan var :)

Şuan fiyatı 5080 TL

En iyi seçenek alttaki ürün kardeşim şuanki piyasaya göre buradan işlemcinin skorunu görebilir diğer notebook'lar ile karşılaştırabilirsin. Oyun, iş, karizma ne ararsan var :)

Şuan fiyatı 5080 TL

Eyw kralsın

Geri