Aşırı ping problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arlen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • 835

Arlen

Yüzbaşı
PC Puan
44
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar, 1 ay önce 23ms aldığım sabit ping değeriyken her geçen gün arta arta şu an sabit 100ms gibi bir değer alıyorum. Format 2 kere atıldı virüs taraması yaptım yok hiç bir şey yok ama ping nedense uçuyor. Sorun sağlayıcı kaynaklı da değil çünkü mobil internetimde yüksek ping değeri veriyor artık, çözümü bilen yardım edebilecek yok mu

Modemin hat değerlerinin resmini atar mısın.

Ayrıca modemin modelini de yaz.

TD-W9970 ve diğer 2 sayfa - Kişisel - Microsoft​ Edge 19.02.2022 15_54_16.png

TD-W9970 v3
klasik türktelekom modemi, kendi evim değil bu yüzden modemi veya interneti değiştiremem. Ancak 1 2 ay önce bu şekilde değildi internet

CGNAT problemi yaşıyorsun muhtemelen. IP adresleri bu teknolojide paylaştırılıyor, yani 1 IP adresi üzerinden birden çok kişi internete bağlanıyor. Muhtemelen seninle aynı IP üzerinden bağlanan kişi sayısı arttı ve CGNAT'ın arkasındaki server bu güce yetişemiyor.

Sabit IP almak çözüm olabilir.

CGNAT problemi yaşıyorsun muhtemelen. IP adresleri bu teknolojide paylaştırılıyor, yani 1 IP adresi üzerinden birden çok kişi internete bağlanıyor. Muhtemelen seninle aynı IP üzerinden bağlanan kişi sayısı arttı ve CGNAT'ın arkasındaki server bu güce yetişemiyor.

Sabit IP almak çözüm olabilir.
hemen deneyeceğim teşekkür ederim

Kira süresi diye bir durum var, acaba onu maksimum değere getirmem bir şeyleri değiştirir mi?

Geri